Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.5.03<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
637.5.03
Я66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса
Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
637.5.03
Н63


    Николаенко, Анатолий Федосеевич.
    Организация безотходного производства в мясной промышленности [] / А. Ф. Николаенко. - Киев : Урожай, 1991. - 248 с. : рис., табл. - Лит.: с. 243-246. - ISBN 5-337-00758-0 : 0.80 крб.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясне виробництво--Вторинні ресурси--Використання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
мясное производство -- вторичные ресурсы -- вторинні ресурси -- мясная отрасль -- м'ясна галузь -- непищевое мясное сырье -- нехарчова м'ясна сировина -- кровь пищевая -- харчова кров -- костное сырье -- сировина із костей -- вторичное мясное сырье -- вторинна м'ясна сировина
Аннотация: Изложены теоретические и практические вопросы организации безотходного производства в мясной промышленности.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)