Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Домарецький, Віталій Афанасійович$<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
663.25(075)
В15


    Валуйко, Герман Георгійович.
    Технологія вина [] : підручник / Г. Г. Валуйко, В. А. Домарецький, В. О. Загоруйко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 590 с. : рис., табл. - Літ.: с. 581-582 . - ISBN 966-8253-91-4 : 052.80 грн, 57.60 грн
УДК
ББК 36.874я73
Рубрики: Виноробство--Історія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
класифікація вин -- виноградарство світу -- виноробство світу -- дегустація виноградних вин -- виноробство країн СНД -- столові виноградні вина -- виноробство України -- міцні вина -- десертні вина -- виноробство Криму -- шампанські вина -- екологічно чисте вино -- технологія коньяку -- економіка виноробства -- сировинна база виноробства -- виноградне сусло -- бродіння винограду -- ігристі вина -- проблеми виноробства
Аннотация: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Найти похожие

2.
663.4(075)
Д66


    Домарецький, Віталій Афанасійович.
    Технологія солоду та пива [] : підручник / В. А. Домарецький. - Київ : Інкос, 2004. - 426 с. : рис., табл. - Реком. покажч.: с. 418-419. - ISBN 966-8347-05-6 : 54.00 грн
УДК
ББК 36.870.2я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Пивоваріння--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
пивна сировина -- історія пива -- технологія солоду -- пивне сусло -- відходи пивоваріння -- технохімічний контроль пивоваріння -- хлібний квас -- якість пива -- ефективність пивоварних виробництв -- виробнича дезинфекція -- собівартість пива -- експертиза пива
Аннотация: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)