Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Кузьмінська, О. В.$<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
фывфывфыв:
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

2.
Шифр: dotz/2011/1
   Журнал

Довкілля та здоров'я [Текстььь] : наук. журнал. - К. : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, 1996 - . - Выходит ежеквартально
2011г. N 1
У змісті:
Яворовський, О. П. Професор В. Я. Підгаєцький про значення раціонального харчування в умовах народногосподарської кризи та наслідкіав голоду 1921-1923 років в Україні / О. П. Яворовський [та ін.]. - С.76-80. - Л-ра в кінці ст.
Другие авторы: Сахарчук І. М., Зенкіна В. І., Кузьмінська О. В.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

3.


   
    Професор В. Я. Підгаєцький про значення раціонального харчування в умовах народногосподарської кризи та наслідкіав голоду 1921-1923 років в Україні [] / О. П. Яворовський [и др.] // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2011. - N 1. - С. 76-80. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Працівники сільського господарства--Раціональне харчування--Історія--Україна, 30-ті рр. 20 ст.
фывфывфыв:
гігієна харчування -- гигиена питания

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Яворовський, О. П.; Сахарчук, І. М.; Зенкіна, В. І.; Кузьмінська, О. В.; Підгаєцький, Володимир Якович (вчений ; 1889 - 1937) \про нього\

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

4.
613.2
К89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / О. В. Кузьмінська, М. С. Червона. - Київ : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді, 2005. - 124, [5] с. : іл. - (Бібліотечка слухача курсів підвищення кваліфікації Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту). - Л-ра: с. 123. - ISBN 966-7902-71-4 : 15.00 грн.
УДК
ББК 51.28р
Рубрики: Раціональне харчування--Молодь--Наукові видання
фывфывфыв:
раціональне харчування -- склад раціону -- вплив радіаційного чинника -- харчування та краса -- надлишкова вага -- розумова працездатність
Аннотация: У монографії викладені основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: функції їжі, закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування. Для широкого кола читачів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М. С.
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)