Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Смоляр, Володимир Іванович$<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
613.2+614.876]-058.66
С51


    Смоляр, Володимир Іванович.
    Харчування в умовах радіонуклідного забруднення [] / В. І. Смоляр. - Київ : Здоров'я, 1991. - 32 с. : табл. - ISBN 5-311-02714-2 : 500.00 крб
УДК
ББК 51.231
Рубрики: Харчування--Радіоактивне забруднення--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
радіозахисні харчові речовини -- організація радіозахисного харчування -- технологічна обробка продуктів -- поради щодо радіозахисного харчування
Аннотация: Наведені наукові дані про харчування населення в умовах підвищеного забруднення навколишнього середовища і продуктів радіонукклідами.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
613.2
С51


    Смоляр, Володимир Іванович.
    Харчова експертиза [] / В. І. Смоляр. - Київ : Здоров'я, 2005. - 448[3] с. : іл. - Дод.: с. 315-442. - Л-ра: с. 443-447. - ISBN 5-311-01375-3 : 45.00 грн.
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Харчова промисловість--Експертиза--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
харчова експертиза -- органолептичні методи експертизи -- проби харчових продуктів -- спеціальна експертиза харчових продуктів -- ідентифікація харчових продуктів -- фальсифікація харчових продуктів
Аннотация: У підручнику викладено методологію оцінювання якості і безпеки харчових продуктів. У І розділі уперше висвітлено історію розвитку харчової експертизи у світі. У ІІ розділі викладено основи оцінювання якості й безпеки окремих груп харчових продуктів, а також проведення радіоактивної експертизи харчових продуктів. У ІІІ розділі викладено проблеми ідентифікації та особливості викривання фальсифікацій продуктів. Для студентів вузів харчової промисловості та експертів харчових продуктів, спеціалістів з гігієни харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)