Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Анохіна, Валентина Іллівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/А 69
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах . -2-ге вид., випр. і доп.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл., фот. кол.
Примітки : Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211
ISBN, Ціна 5-337-01108-1: 115.00 крб
УДК : 641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--соління овочів--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--мочіння овочів--квашення овочів--сушіння фруктів--сушіння овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів
Анотація: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8+641.48](035/А69-701554
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Довідник по переробці овочів . -3-тє вид., допов. і перероб.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :180 с.: табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 178
Ціна : 0.55 р.
УДК : 664.8+641.48](035)
ББК : 36.91я2
Предметні рубрики: Овочі-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--плодові баштанні культури--овочеві консерви--рецептура консервів--солоні овочі--квашені овочі--переробка грибів
Анотація: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.91/А69
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211
ISBN, Ціна 5-337-00134-5: 1.70 грн
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Виноград-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--виноград--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--соління овочів--мочіння овочів--квашення овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів--овочеві заготовки--напої--морси--кваси--десерти
Анотація: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)