Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Богданова, Екатерина Андреевна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13(075)/Б 73
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Богданова, Генриетта Ивановна
Назва : Производство цельномолочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.35 р.
УДК : 637.13(075)
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--состав молока--склад молока--микрофлора молока--мікрофлора молока--свойства молока--властивості молока--пороки молока--дефекти молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--сливочные напитки--вершкові напої--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--кефир--кефір--простокваша--кисляк--йогурт--кумыс--кумис--творог--сир--домашний сыр--домашній сир--сметана--пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.14.045/Т38
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Хандак, Римма Никитична, Зобкова, Зинаида Семеновна, Сергеева В. Ф.
Назва : Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :310 с.: табл.
Серія: Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов
Примітки : Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-307. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000200-X: 1.80 р.
УДК : 637.14.045
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--обработка сырого молока--обробка сирого молока--технология молока--технологія молока--технология сливок--технологія вершків--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--сыр--сир--сметана--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--сыворотка--сироватка--пахта
Анотація: Приемка, очистка, охлаждение, сепарирование, нормализация, гомогенизация, пастеризация и стерилизация молока, выделение белковых веществ молока.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)