Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Житомирська МЦБС (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Бірта, Габріелла Олександрівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна
Назва : Товарознавча характеристика продукції свинарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :145, [3] с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 143-146
ISBN, Ціна 978-966-364-882-8: 52.00 грн
УДК : 637.5(075.8) + 620.2(075.8)
ББК : 36.92я73 + 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика продукції свинарства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство м'яса : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :163, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 162-163
ISBN, Ціна 978-611-01-0251-3: 58.00 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): скотарство--скотоводство--свинарство--свиноводство--вівчарство--овцеводство--конярство--коневодство--кролівництво--кролиководство--м'ясо нутрій--мясо нутрий--м'ясо дичини--мясо дичи--продукція страусівництва--продукция страусоводства
Анотація: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Б64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :424, [2] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 421-424
ISBN, Ціна 978-617-673-098-9: 81.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція рослиного походження--дикоростущі плоди--дикоростучі ягоди--малопоширені овочі--гриби--ресурси молочних продуктів--ресурси м'ясних товарів--м'ясні копченості--ресурси рибних товарів--виробництво яєць
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного та тваринного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :218, [2] с
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 219
ISBN, Ціна 978-617-673-001-9: 49.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція рослинного походження--продукция растительного происхождения--дикоростучі плоди--дикорастущие плоды--дикоростучі ягоди--дикорастущие ягоды--дикоростучі горіхи--дикорастущие орехи--малопоширені овочі--малораспространенные овощи--їстивні гриби--съедобные грибы--отруйні гриби--ядовитые грибы--продукція тваринного походження--продукция животного происхождения--ресурси молочних продуктів--ресурсы молочных продуктов--ресурси м'ясних товарів--ресурсы мясных товаров--продукція другорядних тварин--продукция второстепенных животных --м'ясні копченості--мясные копчености--м'ясні напівфабрикати--мясные полуфабрикаты--рибні напівфабрикати--рыбные полуфабрикаты--ресурси рибних товарів--ресурсы рыбных товаров--ікряні товари--икорные товары--нерибні продукти моря--нерыбные продукты моря--виробництво яєць--производство яиц
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.21(075.8)/Б 11
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Роздл 1. Товарознавство рослинної і тваринної сировини) : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2013
Кільк.характеристики :368, [2] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 367-368
ISBN, Ціна 978-617-673-099-6: 72.00 грн
УДК : 620.21(075.8)
ББК : 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольча сировина-- Лікарсько-технічна сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зернові культури--зерновые культуры--олійні культури--масличные культуры--хміль--хмель--тютюн--табак--рослинна лікарсько-технічна сировина--растительное лекарственно-техническое сырье--сировина тваринного походження--сырье животного происхождения--якість зерна--качество зерна--ефіроолійні культури--эфиромасличные культуры--цукрові буряки--сахарная свекла--махорка--технологія забою тварин--технология убоя животных--клеймування м'яса--клеймение мяса--ветеринарія продукції свинарства--ветеринария продукции свинарства
Анотація: Продовольча сировина, як основа формування властивостей товарів: класифікація, зовнішніх відмінних ознак, асортименту, сфери застосування, умов зберігання.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 575(075.8)/Б64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Генно-модифіковані організми: за і проти : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :127, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 125-127
ISBN, Ціна 978-617-673-100-9: 36.00, 64.00, грн
УДК : 575(075.8)
ББК : 28.04я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Генна інженерія
Біотехнологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): генно-модифіковані продукти--генетичний код--розвиток біотехнології--генно-модифіковані організми--трансгенні тварини--трансгенні рослини--технології харчового виробництва--харчові ризики--агротехнічні ризики--екологічні ризики--генетична інженерія тварин--безпека продовольчої сировини--безпека харчових продуктів
Анотація: Розглянуто питання сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 001.89(075.8)/Б64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Методологія і організація наукових досліджень : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2014
Кільк.характеристики :141, [1] с
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 139
ISBN, Ціна 978-617-673-248-8: 41.00 грн
УДК : 001.89(075.8)
ББК : 72я73
Предметні рубрики: Наукові дослідження-- Методологія
Наукові твори
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток науки--развитие науки--логіка наукових досліджень--логика научных исследований--інформаційне забезпечення наукових досліджень--информационное обеспечение научных исследований--навчальний процес --учебный процесс--самостійна робота студента--самостоятельная работа студента--наукові роботи--научные работи--раціоналізаторство--рационализаторство--розвиток наукової творчості--развитие научного творчества
Анотація: Викладено проблеми, що виникають при написанні, - від вибору теми до її захисту, наведені найбільш раціональні способи їх подолання.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633/635(075.8)/Б64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Основи рослинництва і тваринництва : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2014
Кільк.характеристики :303, [1] с
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Літ.: с. 300-301
ISBN, Ціна 978-617-673-249-5: 81.00, 132.00, грн
УДК : 633/635(075.8) + 636/637(075.8)
ББК : 41я73 + 45я73
Предметні рубрики: Рослинництво
Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зернові культури--зернобобові культури--коренеплоди--бульбоплоди--олійні культури--прядивні культури--кормові культури--історія походження сільськогосподарських культур--біологія сільськогосподарських культур--скотарство--свинарство--вівчарство--конярство--кролівництво--породи сільськогосподарських тварин--екстер'єр сільськогосподарських тварин
Анотація: Основні сільськогосподарські культури та тварини, їх значення, історія і поширення.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)