Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Губа, Николай Иванович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Кошик, Алла Сергеевна
Назва : Картофель в нашем доме
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :200 с.: рис.
Ціна : 1.50 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Картопля-- Рецептура
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--картофель в питании--картопля в харчуванні--салаты из картофеля--салати із картоплі--забавные блюда из картофеля--кумедні картопляні страви--сладкие картофельные изделия--солодкі картопляні страви--крахмал--крохмаль--блюда из картофеля--картопляні страви
Анотація: Приведены рецепты приготовления блюд из картофеля и даны практические советы хозяйке по его кулинарной обработке, оформлению и украшению блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Г93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Смолянский, Борис Леонидович
Назва : Диетическое питание и кулинария в домашних условиях . -2-е изд.
Вихідні дані : Днепропетровск: Січ, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 304-317
ISBN, Ціна 5-7775-0447-7: 60.00 крб.
УДК : 641.56
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--холодные диетические блюда--холодні дієтичні блюда--диетические супы--дієтичні супи--диетические мясные блюда--дієтичні м'ясні блюда--блюда из рыбы--блюда із риби--овощные диетические блюда--овочеві дієтичні блюда--блюда из круп--блюда із крупи--изделия из теста--вироби із тіста--рациональное питание--раціональне харчування--лечебные диеты--лікувальні дієти--диетическое питание при основных заболеваниях--дієтичне харчування під час основних захворювань
Анотація: Книга о рациональном и диетическом питании в домашних условиях, его организации при острых и хронических заболеваниях, характеристики диет и продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(4)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(4)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович
Назва : Овощи и фрукты на вашем столе . -4-е изд.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :344 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-00595-2: 10.00 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Овочеві страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--овощные блюда--картофельные блюда--картопляні блюда--капустные блюда--капустяні блюда--бобовые блюда--бобові блюда--зеленые культуры--зелені культури--грибная кулинария--грибна кулінарія--десертные овощи--десертні овочі--фруктовые блюда--фруктові блюда--история продуктов питания--історія продуктів харчування
Анотація: В книге обосновывается полезность и необходимость овощей и фруктов в питании человека, предлагается около тысячи разнообразных овощных и фруктовых блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)