Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Гуляев, Валентин Николаевич$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Г 94
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич
Назва : Технология пищевых концентратов : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 205
Ціна : 0.35 р.
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Харчові концентрати-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые концентраты--овсяные диетические продукты--вівсяні дієтичні продукти--детское питание--дитяче харчування--диетическое питание--дієтичне харчування--сухие завтраки--сухі сніданки--кофе--кава--натуральные пряности--натуральні пряності
Анотація: Рассмотрены принципы построения рецептур и даны методы расчета норм расходы сырья в производстве пищевых концентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(035)/С 74
Автор(и) : Алимова, Тайра Жианшиновна, Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кац, Зинаида Абрамовна
Назва : Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 204. - Авт. зазначено на звороті ти. арк.
Ціна : 0.75 р.
УДК : 664.87(035)
ББК : 36.97я2 + 36.910я2
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--производственная лаборатория--виробнича лабораторія--лабораторные приборы--лабораторні прибори--физико-химические показатели качества продукции--фізико-хімічні показники якості продукції--контроль качества сырья--контроль якості сировини--контроль качества готовой продукции--контроль якості готової продукції--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарный контроль--санітарний контроль
Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4:664.8.047/С91
Автор(и) : Воскобойников, Владимир Александрович, Гуляев, Валентин Николаевич, Кац, Зинаида Абрамовна, Попов, Олег Андреевич
Назва : Сушеные овощи и фрукты
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 184-187. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 641.4:664.8.047
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Овочі-- Сушіння
Фрукти-- Сушіння
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощи--фрукты--сушение--взрывная сушка--сушіння вибухом--конвективная сушка--конвективне сушіння--кондуктивная сушка--кондуктивне сушіння--радиационно-конвективная сушка--радіаційно-конвективне сушіння--сушеный картофель--сушена картопля--сушеное картофельное пюре--сушене картопляне пюре--овощные фруктовые порошки--овочеві фруктові порошки--сублимационная сушка--сублімаційне сушіння--хранение сушеных продуктов--зберігання сушених продуктів
Анотація: Рассмотрены технологические основы процессов сушки различных пищевых продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Т38
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кондратьев, Владимир Иванович, Роенко, Татьяна Федоровна
Назва : Технология крупяных концентратов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000898-9: 0.75 р.
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мукомольно-крупяные производства--крупы--нетрадиционные виды крупяного сырья--нетрадиційні види круп'яної сировини--жиры--жири--пищевые добавки--харчові добавки--варено-сушеные крупы--варено-сушені крупи--сушеное мясо--сушене м'ясо--концентраты первых блюд--концентрати перших страв--концентраты вторых блюд--концентрати других страв--пюреобразные концентраты--пюреподібні концентрати--упаковочные материалы--пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)