Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Дорохин, Виктор Александрович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54-8/Д 69
Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович
Назва : Тепловое оборудование предприятий общественного питания : учебник для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :407 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 389-400. - Предм. указ.: с. 401-403. - Лит.: с. 404-405
Ціна : 1.30 р.
УДК : 641.54-8
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--пищевое оборудование--тепловые аппараты--теплогенерирующие устройства--теплогенеруючі пристрої--варочные котлы--варильні котли--пароварочные аппараты--пароварильні апарати--сковороды--пательні--фритюрницы--фритюрниці--жарочные шкафы--жарочні шафи--пекарные шкафы--пекарські шафи--электрические плиты--електричні плити--газовые плиты--газові плити--водонагреватели--водонагрівачі
Анотація: Рассмотрены основные способы нагрева пищевых продуктов, общие принципы устройства и классификация тепловых аппаратов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54(031)/О-22
Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович, Шеляков, Олег Парфирович, Оберемок, Василий Николаевич, Ревицкий, Степан Дмитриевич
Назва : Оборудование предприятий общественного питания : справочник
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 173-174. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-00560-2: 0.90 р.
УДК : 641.54(031)
ББК : 36.99-5я2
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--поточные линии--потокові лінії--торговые автоматы--торгівельні автомати--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--контрольно-кассовое оборудование--контрольно-касове обладнання--немеханизированные линии раздачи--немеханізовані лінії роздачі--механизированные линии раздачи--механізовані лінії роздачі--складское оборудование--складське обладнання
Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)