Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Доценко, В. Ф.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв/[В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - 2006
2.

Доценко В. Ф. Устаткування закладів ресторанного господарства/В. Ф. Доценко, В. О. Губеня. - 2016
3.

Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості/[В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка. - 2016
4.

Економіка та держава - 2020г.,N 6 (Введено оглавление)
5.

Агросвіт - 2020г.,N 11 (Введено оглавление)
6.

Доценко В. Ф. Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства/В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська // Агросвіт. -Київ:ДКС Центр, 2020,N N 11.-С.42-49
7.

Доценко В. Ф. Ефективність менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: критерій фінансових результатів/В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська // Економіка та держава, 2020,N N 6.-С.28-33
8.

Технологія продукції ресторанного господарства/В. Ф. Доценко [та ін.]. - 2019
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)