Пошуковий запит: <.>A=Доценко, В. Ф.$<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8 |
>1.
| Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв/[В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - 2006
|
>2.
| Доценко В. Ф. Устаткування закладів ресторанного господарства/В. Ф. Доценко, В. О. Губеня. - 2016
|
>3.
| Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості/[В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка. - 2016
|
>4.
| Економіка та держава - 2020г.,N 6 (Введено оглавление)
|
>5.
| Агросвіт - 2020г.,N 11 (Введено оглавление)
|
>6.
| Доценко В. Ф. Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства/В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська // Агросвіт. -Київ:ДКС Центр, 2020,N N 11.-С.42-49
|
>7.
| Доценко В. Ф. Ефективність менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: критерій фінансових результатів/В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська // Економіка та держава, 2020,N N 6.-С.28-33
|
>8.
| Технологія продукції ресторанного господарства/В. Ф. Доценко [та ін.]. - 2019
|
|