Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Доценко, В. Ф.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/.664.69(07/Д 75-042920
Автор(и) : Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Білик О.А., Доценко В.Ф.
Назва : Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :341 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-364-173-8: 060.00 грн
УДК : 664.66/.664.69(076.5)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Макаронне виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54:640.43(075/Д71-624173
Автор(и) : Доценко В. Ф., Губеня В. О.
Назва : Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :635, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635
ISBN, Ціна 978-617-7458-03-5: 340.00 грн
УДК : 641.54:640.43(075)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічна машина--електросилове обладнання--механічне устаткування--сортувально-калібрувальне устаткування--чищення овочів--подрібнення продуктів--миття сировини--місильно-перемішувальне устаткування--дозувально-формувальне устаткування--універсальні машини--теплове устаткування--варочне устаткування--устаткування для смаження--пекарські шафи--жарові шафи--холодильне обладнання--спеціалізоване холодильне устаткування--немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7(075.8)/Л12
Автор(и) : Доценко В. Ф., Сильчук Т. А., Голікова Т. П., Корецька І. Л., Фурманова Ю, П.
Назва : Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :379, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-96-1: 250.00 грн
УДК : 664.6/.7(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Методи аналізу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварний солод--оцінювання якості пива--безалкогольні напої--молочні продукти--якість молока--кисломолочні продукти--згущені молочні консерви--оцінювання якості м'яса--м'ясні напівфабрикати--ковбасні вироби--властивості м'ясних фаршів--хімічний склад жирів--хімічний склад олії--консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Назва журналу :Економіка та держава -2020р.,N 6
Цікаві статті :
Пирог О. В. Трансформація секторної моделі розвитку у Західному регіоні України в умовах нестабільності/ О. В. Пирог, Н. О. Шпак (стр.6-12)
Резнікова Н. В. Теоретико-емпіричні підходи до дослідження й ідентифікації економічних мотивів та наслідків відокремлення і сепаратизму на основі вивчення міжнародного досвіду/ Н. В. Резнікова (стр.13-20)
Лозова Т. І. Земельна ділянка - важливий актив підприємства: аналіз, інвентаризація, облік, управління/ Т. І. Лозова, Г. Ю. Олійник, О. А. Олійник (стр.21-27)
Доценко В. Ф. Ефективність менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: критерій фінансових результатів/ В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська (стр.28-33)
Карачина Н. П. Статистичне оцінювання сучасної трансформації економічної поведінки промислових підприємств у системі менеджменту/ Н. П. Карачина, О. А. Сметанюк (стр.34-39)
Назаренко І. М. Інформаційно-аналітична підтримка процесу управління підприємством: структура, переваги та недоліки/ І. М. Назаренко (стр.40-43)
Кльоба Л. Г. Економічна природа та причини виникнення фінансових дисбалансів/ Л. Г. Кльоба, Т. Л. Кльоба (стр.44-54)
Кузьменко О. В. Стратегічні напрями формування інвестиційного потенціалу в Україні на основі ефективного розвитку інформаційних технологій/ О. В. Кузьменко, Ю. В. Касаєва (стр.55-62)
Ігнатенко М. М. Залучення концепції соціальної відповідальності в управління конкурентоспроможністю підприємств сільського зеленого туризму/ М. М. Ігнатенко, О. О. Адамчик (стр.63-66)
Ватаманюк-Зелінська У. З. Скорочення гендерного розриву у розвитку підприємництва/ У. З. Ватаманюк-Зелінська, Ю. В. Янісів (стр.67-72)
Демчишак Н. Б. Розвиток експорту цифрових технологій в умовах формування єдиного цифрового простору Європейського Союзу/ Н. Б. Демчишак, Г. Ю. Дубик, В. М. Гриб (стр.73-79)
Рисін В. В. Інструменти протидії фінансуванню тероризму з використанням фінансових установ/ В. В. Рисін, А. В. Степанова (стр.80-86)
Макаренко Ю. П. Теоретичні аспекти управління кредитним портфелем банківської установи/ Ю. П. Макаренко, Д. О. Самойлова (стр.87-91)
Дуб А. Р. Механізми фінансування смарт-спеціалізації (на прикладі структурних та інвестиційних фондів ЄС)/ А. Р. Дуб (стр.92-97)
Штань М. В. Монетарна політика за умов розвитку глобальної кризи 2020 р./ М. В. Штань (стр.98-101)
Заволока Ю. М. Особливості функціонування страхового ринку України в умовах сучасної цифрової трансформації/ Ю. М. Заволока, А. Г. Єфременко, Ю. А. Малашенко (стр.102-106)
Дікань Л. В. Розвиток державного фінансування контролю в контексті наповнення бюджету України/ Л. В. Дікань, І. О. Шевченко (стр.107-112)
Сагайдак І. С. "Зелена" енергетика в контексті загроз економічній та національній безпеці/ І. С. Сагайдак, О. О. Балагура, В. В. Макаренко (стр.113-117)
Подік І. І. Електронний аудит як один із податкових інструментів подолання негативних наслідків та загроз для економіки України, спричинених пандемією covid-19/ І. І. Подік (стр.118-121)
Новіченко Л. С. Актуальні питання визначення суттєвості в аудиті/ Л. С. Новіченко (стр.122-125)
Бабенко К. Є. Swot-аналіз території як передумова формування стратегічного бачення її економічного розвитку / К. Є. Бабенко (стр.126-130)
Луценко І. С. Оподаткування платників єдиного податку в сучасних умовах впровадження податкової реформи/ І. С. Луценко (стр.131-135)
Домбровська Л. В. Фінансово-економічна безпека комерційних банків України: загрози та заходи запобігання/ Л. В. Домбровська (стр.136-139)
Муляр Т. С. Забезпечення конкурентоспроможності хмелярських підприємств шляхом модернізації/ Т. С. Муляр (стр.140-144)
Никончук В. М. Сучасний стан і тенденції розвитку інтелектуальної власності в різних галузях економіки/ В. М. Никончук (стр.145-150)
Прунцева Г. О. Методологічні засади оцінки системи продовольчої безпеки/ Г. О. Прунцева (стр.151-154)
Осадчук І. В. Соціально відповідальні практики співпраці суб'єктів господарювання, місцевої влади та громад/ І. В. Осадчук, Н. В. Кириченко, С. Ю. Боліла (стр.155-159)
Обелець Т. В. Сучасні детермінанти розвитку трудового потенціалу України/ Т. В. Обелець (стр.160-164)
Козак В. С. Важливі аспекти стратегії та тактики управління персоналом/ В. С. Козак, І. М. Тодоріко (стр.165-168)
Полукаров Ю. О. Концептуальні засади категорії "безпека" в умовах загострення техногенних загроз/ Ю. О. Полукаров [та ін.] (стр.169-174)
Бутенко Д. С. Формування механізму організаційного капіталу суб'єктів підприємництва/ Д. С. Бутенко, Ю. Д. Шеянова (стр.175-179)
Пікус Р. В. Особливості розвитку страхового ринку в умовах інформаційного суспільства/ Р. В. Пікус, К. Ю. Винокурова (стр.180-185)
Куценко Т. М. Напрями протидії впливу глобальної економічної кризи 2020 року на вітчизняну економіку/ Т. М. Куценко [та ін.] (стр.186-191)
Верещагіна Г. В. Удосконалення дефініції стратегічного планування розвитку підприємством/ Г. В. Верещагіна, Т. Є. Плєханова (стр.192-200)
Юхименко В. М. Управління капіталом страхових компаній на основі ризик-орієнтованого підходу/ В. М. Юхименко, Д. А. Сулима (стр.201-205)
Трофимчук О. А. Державне регулювання економіки: теоретичне переосмислення в XXI столітті/ О. А. Трофимчук (стр.206-212)
Мальковська Ю. Б. Формування інституційного дизайну макрофінансової стабільності: практика ЄС та уроки для України/ Ю. Б. Мальковська (стр.213-219)
Гомон М. В. Оцінювання рівня потенціалу державного регулювання інноваційної діяльності підприємств/ М. В. Гомон (стр.220-224)
Цікаві статті :
Знайти схожі


5.

Назва журналу :Агросвіт -2020р.,N 11
Цікаві статті :
Третяк А. М. Міфи та ризики Закону України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення/ А. М. Третяк [и др.] (стр.4-12)
Дорош Й. М. Сутність земельного капіталу в контексті інвестиційного забезпечення аграрного сектору/ Й. М. Дорош [та ін.] (стр.13-19)
Вініченко І. І. Вибір стратегії підвищення управління конкурентоздатністю підприємств/ І. І. Вініченко, О. С. Павленко, Д. В. Маховський (стр.20-25)
Лаврук В. В. Проблематика залучення інвестицій в економічну модернізацію і підвищення конкурентоспроможності тваринництва/ В. В. Лаврук, Л. М. Будняк, О. С. Лаврук (стр.26-36)
Доценко В. Ф. Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства/ В. Ф. Доценко, Т. Д. Косова, О. В. Ярошевська (стр.42-49)
Ігнатенко М. М. Підвищення конкурентоспроможності підприємств сільського зеленого туризму на засадах брендингу та маркетингових стратегій/ М. М. Ігнатенко, О. О. Адамчик (стр.50-57)
Денисенко М. П. Вплив платіжної системи М-Реsa на економіку Кенії/ М. П. Денисенко, О. О. Петрівський (стр.58-65)
Николюк О. М. Оцінка ефективності використання технологій аерофотозйомки малими та середніми сільськогосподарськими підприємствами/ О. М. Николюк, В. В. Гуреля, П. П. Топольницький (стр.66-74)
Ярошевська О. В. Похідні цінні папери в системі формування капіталу і управління ризиками суб'єктів господарювання/ О. В. Ярошевська (стр.66-74)
Крамаренко І. С. Інклюзивний туризм - інвестиційна складова економіки регіону/ І. С. Крамаренко [и др.] (стр.75-82)
Войт Д. С. Удосконалення методичних підходів до моніторингу рівня соціально-економічного розвитку України/ Д. С. Войт (стр.83-89)
Соколенко Л. Ф. Інформаційні потоки керуючої компанії в сфері ЖКГ/ Л. Ф. Соколенко (стр.90-98)
Бриндіна О. А. Стратегічний набір товарної політики та стратегії управління товарним портфелем/ О. А. Бриндіна, М. С. Труш (стр.99-106)
Клімова А. М. Професійна компетентність персоналу як складова успіху туристичного підприємства/ А. М. Клімова (стр.107-114)
Ковтуник І. І. Природно-географічні рекреаційні ресурси та курортні території Поділля/ І. І. Ковтуник (стр.122-126)
Лук'янова М. М. Роль організацій громадянського суспільства в розвитку сільських територій/ М. М. Лук'янова (стр.127-135)
Дмитренко В. І. Загрози розвитку підприємств будівельної галузі: теоретичний аспект/ В. І. Дмитренко (стр.136-140)
Бегаль І. І. Дефініції економічних категорій регулювання землекористування в умовах децентралізації влади/ І. І. Бегаль (стр.141-148)
Тараненко А. П. Івентивний туризм як сучасна складова розвитку туристичної діяльності та його класифікація/ А. П. Тараненко (стр.149-154)
Цікаві статті :
Знайти схожі


6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Доценко В. Ф., Косова Т. Д., Ярошевська О. В.
Назва : Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства
Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - Київ: ДКС Центр, 2020. - N 11. - С. 42-49: табл. (Шифр agsv/2020/11)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Фінанси-- Майно
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): економічна діагностика--структура активів готелів--динаміка вартості готелів--структура активів ресторанів--динаміка вартості ресторанів--структура пасивів ресторанів мобільного харчування--динаміка вартості ресторанів мобільного харчування
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Доценко В. Ф., Косова Т. Д., Ярошевська О. В.
Назва : Ефективність менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: критерій фінансових результатів
Місце публікування : Економіка та держава. - 2020. - N 6. - С. 28-33 (Шифр etde/2020/6)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Ресторано-готельний бізнес-- Менеджмент-- Ефективність --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): готельний бізнес--заклади рестораного бізнесу
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:664.5(075./Т38-648031
Автор(и) : Доценко В. Ф., Кочерга В. І., Губеня В. О., Кирпіченко О. М.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства : навч.-наоч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :290, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 289-290
ISBN, Ціна 978-617-7841-45-5: 300.00 грн
УДК : 640.43:664.5(075.8)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Харчові продукти-- Технології -- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): концепції створення продукції харчування--асортимент продукції харчування--напівфабрикати--кулінарна продукція--молочна продукція--яєчні продукти--м'ясопродукти--рибопродукти--холодні страви--солодкі страви--десертна продукція--напої--охолоджена продукція--швидкозаморожена продукція--борошняна кондитерська продукція--меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)