Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Загаевский, Иосиф Станиславович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для сред. с.-х. учеб. заведений . -3-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1976
Кільк.характеристики :222 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.41 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство мяса--виробництво м'яса--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--ветеринарно-санитарная рыночная экспертиза--ветеринарно-санітарна ринкова експертиза
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология пищевых продуктов и сырья животного происхождения.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.3)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник . -2-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1983
Кільк.характеристики :223 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 216-220
Ціна : 0.50 р.
УДК : 619:614.31(075.3)
ББК : 48.17я72
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясная продуктивность животных--м'ясна продуктивність тварин--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--экспертиза яиц птицы--експертиза яєць птиці--ветеринарно-санитарный рыночный контроль--ветеринарно-санітарний ринковий контроль
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технологии продуктов и сырья животного проискождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.11/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Татьяна Васильевна
Назва : Пути получения молока высокого санитарного качества : учеб. пособие для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :119 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 117-118
Ціна : 0.20 р
УДК : 637.11
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Молоко-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--микробиологический анализ молока--мікробіологічний аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--техническое обслуживание доильных установок--технічне обслуговування доїльних установок--ветеринарно-санитарній контроль--ветеринарно-санітарний контроль
Анотація: Рассмотрены пищевые и диетические свойства молока, влияние различных факторов на его качество и удои.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:616.995/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жорницкий, Александр Львович
Назва : Сальмонеллезы животных
Вихідні дані : К.: Урожай, 1977
Кільк.характеристики :143 с.: табл.
Серія: Библиотека ветеринарного врача
Примітки : Лит.: с. 140-142
Ціна : 0.58 р.
УДК : 619:616.995
ББК : 48.73
Предметні рубрики: Сільськогосподарські тварини-- Сальмонельози-- Профілактіка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бактерии сальмонеллезной группы--бактерії сальмонельозної групи--патогенные свойства сальмонелл--патогенні властивості сальмонел--классификация сальмонеллезов животных--класифікація сальмонельозів тварин--эпизоотологические данные--епізоотологічні дані--бактериологическое исследование продуктов убоя животных--бактеріальне дослідження продуктів забою тварин--профилактика пищевых сальмонеллезов--профілактика харчових сальмонельозів--сальмонеллезы отдельных видов животных--сальмонельози окремих видів тварин
Анотація: Обобщены научные даные и практический опыт борьбы с сальмонеллезами крупного рогатого скота, свиней, овец и птиц.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович
Назва : Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1976
Кільк.характеристики :160 с.: табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд.
Ціна : 0.66 р.
УДК : 636.09
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ветеринарно-санитарная экспертиза--мясо--м'ясо--ветеринарно-санитарный контроль--ветеринарно-санітарний контроль--экспертиза мяса--експертиза м'яса--пищевые отравления--харчові отруєння--санитарная обработка мяса--санітарна обробка м'яса
Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)