Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Казаков, Евгений Дмитриевич$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.1:664.7(075.8/К14-181332
Автор(и) : Казаков, Евгений Дмитриевич
Назва : Зерноведение с основами растениеводства : учебник . -3-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : Москва: Колос, 1983
Кільк.характеристики :352 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 348
Ціна : 1.20 р.
УДК : 633.1:664.7(075.8)
ББК : 42.112я73
Предметні рубрики: Зернові культури
Рослинництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво зерна--производство зерна--формування зернової маси--формирование зерновой массы--оцінка якості зерна--оценка качества зерна--хлібні культури--хлебные культуры--круп'яні культури--крупяные культуры--бобові культури--бобовые культуры
Анотація: Основные сведения из жизни растений, сведения по земледелию и растениеводству, морфологические, анатомические и химические характеристики зерна и семян.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.724:631.24(07/К 14-743103
Автор(и) : Казаков, Евгений Дмитриевич
Назва : Методы оценки качества зерна : (лаб. практикум) ; учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :215 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Ціна : 0.80 р.
УДК : 664.724:631.24(075.8)
ББК : 36.82-3я73
Предметні рубрики: Зерно-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология зерна--морфологія зерна--качество семенного зерна--якість посівного зерна--физические свойства зерна--фізичні властивості зерна--физические свойства зерновой массы--фізичні властивості зернової маси--влажность зерна--вологість зерна--сырая клейковина--сира клейковина--кислотность зерна--кислотність зерна--неполноценные зерна--неповноцінні зерна--методы оценки зерна--методи оцінювання зерна--анализ зерна крупяных культур--аналіз зерна круп'яних культур--анализ семян бобовых культур--аналіз насіння бобових культур--анализ семян масличных культур--аналіз насіння масляничних культур
Анотація: Рассмотрены физические свойства зерна и зерновой массы, методы отбора проб, физико-химические методы оценки качества зерна хлебных, крупяных и масличных культур.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.82-3я73/К14
Автор(и) : Казаков, Евгений Дмитриевич, Кретович, Вацлав Леонович
Назва : Биохимия зерна и продуктов его переработки : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :368 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-10-000520-3: 1.10 р.
ББК : 36.82-3я73 + 42.112я73
Предметні рубрики: Зерно (харч.)-- Біохімія-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерно (пищ.)--биохимия--переработка--белковые вещества--білкові речовини--витамины--вітаміни--ферменты--ферменти--углеводы--вуглеводи--липиды--ліпіди--дыхание зерна--дихання зерна--пшеничная мука--пшеничне борошно--ржаная мука--житнє борошно
Анотація: Химический состав зерна, описание белковых веществ, липидов, биохимические процессы, протекающие в зерне, муке и крупе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)