Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Кузнецова, Людмила Семеновна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/К 89
Автор(и) : Кузнецова, Людмила Семеновна, Сиданова, Муся Юрьевна
Назва : Технология и организация производства кондитерских изделий : учебник . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Академия, 2009
Кільк.характеристики :480 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.475
ISBN, Ціна 978-5-7695-6086-6: 252.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:664/Д 79
Автор(и) : Дубцов, Георгий Георгиевич, Сиданова, Муся Юрьевна, Кузнецова, Людмила Семеновна
Назва : Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Мастерство, 2002
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с. 232
ISBN, Ціна 5-294-00010-5: 15.80 грн
УДК : 641.1:664
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Якість
Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинарные изделия--кондитерские изделия--показатели качества продукции--показники якості продукції--безопасность пищевых продуктов--безпека харчових продуктів--пищевые добавки--харчові добавки--сахарные кондитерские изделия--цукрові кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--качество кондитерского сырья--якість кондитерської сировини--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--технохимический контроль--технохімічний контроль--хранение кондитерской продукции--зберігання кондитерської продукції
Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)