Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Льовшина, Людмила Дмитрівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л 90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов В. М., М'ячиков О. В.
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010
Кільк.характеристики :388 с.: табл.
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 97.50, 65.00, грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Овочі-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:658.62(075./Т 50-193787
Автор(и) : Радченко, Людмила Олексіївна, Льовшина, Людмила Дмитрівна, Головко, Микола Павлович, М'ячиков, Олександр Васильович, Мартишко, Ігор Федорович
Назва : Товарознавство непродовольчих товарів : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2015
Кільк.характеристики :943 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ
Примітки : Літ.: с. 941-942
ISBN, Ціна 978-966-2678-12-3: 240.00 грн
УДК : 620.2:658.62(075.8)
ББК : 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Непродовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): асортимент товарів--споживчі властивості товарів--товарна інформація--господарчі товари--паливно-мастильні матеріали--пакувальні матеріали та тара--текстильні товари--одягово-взуттєві товари--хутро і хутряні товари--парфумерно-косметичні товари--електричні товари--культурно-побутові товари--ювелірні товари--галантерейні товари--вироби товарів художнього промислу--квіти
Анотація: Теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, їх класифікація, асортимент, основи виробництва, споживчі властивості, вимоги до якості.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов, Валерий Михайлович, М'ячиков, Олександр Васильович
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посібник . -2-е вид.,
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :388 с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування і торгівлі
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 160.00 грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Прянощі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад плодоовочевої сировини --харчова цінність плодоовочевої сировини--фізичні властивості плодів--фізичні властивості овочів--торговельна класифікація плодоовочевих товарів--товарна якість плодів--зберігання плодів--товарознавча характеристика свіжих плодів--продукти переробки плодів--класифікація прянощів--штучні замінники--суміш прянощів--місцеві прянощі--якість прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов В. М., М'ячиков, Олександр Васильович
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посіб. . -Вид. 2-ге
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2017
Кільк.характеристики :386, [2] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Літ.: с. 379-381 - Дод.: с. 382
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 180.00 грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Прянощі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хіічний склад плодоовочевої подукції--харчова цінність плодоовочевої подукції--анатомо-морфологічні властивості сировини--фізичні властивості плодів--фізичні властивості овочів--тоговельна класифікація плодоовочевих товарів--товарна якість плодів--товарна обробка плодів--товарознавча характеристика плодів--продукти переробки плодів--класифікація прянощів--штучні замінники--зберігання прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки: анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2(075.8)/Т50
Автор(и) : Радченко, Людмила Олексіївна, Льовшина, Людмила Дмитрівна, Головко, Микола Павлович, М'ячиков, Олександр Васильович
Назва : Товарознавство непродовольчих товарів : навч. посіб. . -Вид. 2-ге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2019
Кільк.характеристики :942, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ
Примітки : Літ.: с. 941-942
ISBN, Ціна 978-966-2678-12-3: 405.00 грн
УДК : 620.2(075.8)
ББК : 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): непроддовольчі товари--споживчі властивості товарів--якість товарів--паливно-мастильні матеріали--тара--текстильні товари--одягово-взуттєві товари--хутряні товари--парфумерно-косметичні товари--електричні товари--культурно-побутові товари--ювелірні товари--галантерейні товари--товари художнього промислу--квіти
Анотація: Теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, відомості про всі групи непродовольчих товарів, наведена їх класифікація.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/О-64
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Радченко, Людмила Олексіївна, Вініченко, Катерина Петрівна, Льовшина, Людмила Дмитрівна
Назва : Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства : навч. посіб. . -Вид. друге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2019
Кільк.характеристики :410, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж
Примітки : Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410
ISBN, Ціна 978-966-2678-20-8: 171.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанне господарство--сервісне обслуговування туристів--класи обслуговування--кейтерінг--харчування іноземних туристів--харчування різних народів--види туризму
Анотація: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 005.7:640.432(075/М50-597110
Автор(и) : Яцун, Леонід Миколайович, Новікова, Олена Володимирівна, Льовшина, Людмила Дмитрівна, Ткаченко, Ольга Петрівна
Назва : Менеджмент ресторанного господарства : навч. посіб. . -Вид. 2-ге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2019
Кільк.характеристики :485, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 483-485
ISBN, Ціна 978-966-2678-26-0: 315.00 грн
УДК : 005.7:640.432(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)42я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Менеджмент
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): управління підприємствами--технологія управління --франчайзинг--менеджмент--управлінські рішення--менеджмент бізнес-процесів--управління виробничими процесами--управління витратами--управління логістичними процесами--управління якістю--організація праці персоналу--системи автоматизації управління
Анотація: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)