Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Мымрин, Игорь Анатольевич$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.52/М94
Автор(и) : Мымрин, Игорь Анатольевич
Назва : Технология производства мяса бройлеров : учеб. пособие для ФПК
Вихідні дані : М.: Колос, 1980
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Серія: Учебные пособия для факультетов повышения квалификации руководящих кадров колхозов и совхозов и специалистов сельского хозяйства
Примітки : Лит.: с. 222-223
Ціна : 0.50 р.
УДК : 636.52
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясне виробництво-- Технолгія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности кур--біологічні особливості курей--племенная работа в мясном птицеводстве--племінна робота в м'ясному птахівництві--производство инкубационных яиц--виробництво інкубаційних яєць--комплектование родительского стада--комплектування батьківського стада--инкубация яиц--інкубація яєць--выращивание бройлеров--вирощування бройлерів--выращивание ремонтного молодняка--вирощування ремотного молодняка--убой птицы--забій птиці
Анотація: Освещены технологии производства мяса бройлеров, включая племенную работу, производство инкубационных яиц, выращивание молодняка, убой птицы и обработку тушек.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5:637.05/П42
Назва : Повышение качества продуктов птицеводства
Вихідні дані : Москва: Колос, 1983
Кільк.характеристики :131 с.: табл.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 636.5:637.05
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукция птицеводства--продукція птахівництва--качество продукции--якість продукції--качество мяса птицы--якість м'яса птиці--качество пищевых яиц--якість харчових яєць
Анотація: Качество продуктов птицеводства и эффективность отрасли.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/М94
Автор(и) : Мымрин, Игорь Анатольевич
Назва : Бройлерное птицеводство
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1985
Кільк.характеристики :222 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 219-220. - Лит.: с. 221
Ціна : 0.75 р.
УДК : 636.5
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Птахівництво-- Вирощування бройлерів
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): промышленное производство мяса бройлеров--промислове виробництво м'яса бройлерів--мясная продуктивность кур--м'ясна продуктивність курей--выращивание ремонтного молодняка--вирощування ремонтного молодняка--производство инкубационных яиц--виробництво інкубаційних яєць--инкубация яиц--інкубація яєць--выращивание бройлеров--вирощування бройлерів--кормление бройлеров--годівля бройлерів
Анотація: Освещены биологические особенности кур мясных пород и линий, технология производства мяса бройлеров, производство инкубационных яиц, инкубация, выращивание бройлеров.
Примірники :
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 638.5/М94
Автор(и) : Мымрин, Игорь Анатольевич
Назва : Технология производства бройлеров в клеточных батареях : учеб. пособие для СПТУ
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :72 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
ISBN, Ціна 5-10-000481-9: 0.10 р.
УДК : 638.5
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Рассмотрены вопросы содержания и кормления молодняка мясных кур и взрослой птицы при размещении в клеточных батареях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)