Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Мэддок, Роберт$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Назва журналу :Мясной бизнес -2019р.,N 10
Цікаві статті :
Мокряков А. Обзор рынка вареной колбасы, сосисок и сарделек. 2019 год/ А. Мокряков (стр.22-26)
Пряности и специи (стр.34-35)
Мэддок Р. Как сделать вкусную колбасу с уменьшением содержания натрия/ Р. Мэддок (стр.38-42)
Дефекты упаковки колбасных изделий, которые могут возникать при использовании модифицированной газовой среды (МАП) (стр.44-45)
Ящук С. ПВХ или ПЭ?/ С. Ящук (стр.46-47)
Тихомиров Л. Промышленные холодильные системы. Воздухоотделитель IPS8 Danfoss/ Л. Тихомиров (стр.52-53)
Цікаві статті :
Знайти схожі


2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мэддок, Роберт
Назва : Как сделать вкусную колбасу с уменьшением содержания натрия
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - Киев: Биопром, 2019. - N 10. - С. 38-42: рис. (Шифр mjab/2019/10)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--соль в рецептуре колбас--сіль в рецептурі ковбаси
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)