Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Новоженов, Юрий Михайлович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 64-057.2:641/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Профессия - повар
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-282-00600-6: 0.25 р.
УДК : 64-057.2:641
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кухарі-- Професії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): повар--профессии--пища для человека--їжа для людини--профессия кондитер--професія кондитер--кухня столовой--кухня столової--первые рестораны--перші ресторани--рациональное питание--раціональне харчування
Анотація: О прошлом, настоящем и будущем поварского и кондитерского дела, о кулинарном мастерстве и путях его его постижения - эта книга.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович, Сопина, Лидия Николаевна
Назва : Советская национальная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. школа, 1990
Кільк.характеристики :319 с
ISBN, Ціна 5-06-000957-2: 2.50 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--народы мира--русская кухня--російська кухня--украинская кухня--українська кухня--белорусская кухня--білоруська кухня--молдавская кухня--молдавська кухня--грузинская кухня--грузинська кухня--армянская кухня--вірменська кухня--азербайджанская кухня--азербайджанська кухня--казахская кухня--казахська кухня--узбекская кухня--узбецька кухня--киргизская кухня--киргизька кухня--таджикская кухня--таджицька кухня--туркменская кухня--туркменська кухня--литовская кухня--литовська кухня--латвийская кухня--латвійська кухня--эстонская кухня--естонська кухня
Анотація: Рассмотрены особенности национальных кухонь народов Советского Союза, технология их приготовления и рецептура наиболее распространенных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Кулинарная характеристика блюд : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1987
Кільк.характеристики :256 с
Примітки : Лит.: с. 254
Ціна : 0.40 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда--кулинарная обработка сырья--кулінарна обробка сировини--соусы--соуси--супы--супи--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі закуски--национальные блюда--національні страви--блюда зарубежных стран--страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(3)/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович, Сопина, Лидия Николаевна
Назва : Зарубежная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1990
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-06-000958-0: 2.50 р.
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Дана краткая характеристика национальных кухонь зарубежных стран, изложена технология их приготовления и рецептура.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)