Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Прокопенко, Леонід Сергійович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.084/П80
Автор(и) : Прокопенко, Леонід Сергійович, Танцуров, Григорій Володимирович, Юрченко, Христина Феофанівна
Назва : Експрес-методи визначення якості кормів
Вихідні дані : К.: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :156 с.: рис., табл.
Серія: Література для кабінету зоотехніка
Ціна : 0.50 р.
УДК : 636.084
ББК : 45.45
Предметні рубрики: Корми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація кормів--классификация кормов--оцінки поживності кормів--оценки питательности кормов--енергетична поживність кормів--энергетическая питательность кормов--протеїнова поживність кормів--протеиновая питательность кормов--методи визначення шкідливих речовин--методы изучения вредных веществ--оцінка якості концентрованих кормів--оценка качества концентрированных кормов
Анотація: Описано найбільш застосовувані на практиці швидкісні методи визначення якості кормів, що використовуються в господарських умовах, з урахуванням їх поживної цінності.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.085/З-14
Автор(и) : Воробйов, Борис Савович, Судай, Володимир Данилович, Прокопенко, Леонід Сергійович, Юрченко В. К.
Назва : Заготівля та консервування зелених кормів
Вихідні дані : К.: Урожай, 1978
Кільк.характеристики :167 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 166-167
Ціна : 0.55 р.
УДК : 636.085
ББК : 45.45
Предметні рубрики: Корми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготівля сіна--заготовка сена--заготівля силосу--заготовка силоса--заготівля сінажу--заготовка сенажа--заготівля трав'яного борошна--заготовка травяной муки
Анотація: Описані технологічні прийоми заготівлі і консервування зелених кормів в різних природно-кліматичних зонах України.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)