Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Ростовський, Володимир Сергійович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075.8)/Р74
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Колісник, Анатолій Володимирович
Назва : Система технологій харчових виробництв : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 252-254
ISBN, Ціна 978-966-351-080-4: 31.00, 30.30, 20.00, 37.00, грн
УДК : 663.03(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчових продуктів на ринку.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 001.891(075.8)/Р 78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Дібрівська Н.В.
Назва : Основи наукових досліджень і технічної творчості : підручник для студ. вищ. навч. закладів
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :96 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-873-6: 030.00 грн
УДК : 001.891(075.8)
ББК : 72я73
Предметні рубрики: Наукові дослідження
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглядається роль науки в сучасному суспільстві, висвітлюються основи методології теоретичного й експериментального досліджень, методичні підходи з формулювання теми, мети й завдань наукового дослідження.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Шамаян С.М.
Назва : Барна справа : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :398 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 978-966-364-878-1: 091.00, 84.00, грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географіч. рубрики:
Анотація: Організаційна структура барів України, їх технічне оснащення, технологія проиготування коктейлівта напоїв, організація роботи барменів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Олейник Н. В.
Назва : Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр. на початку розд.
ISBN, Ціна 978-966-351-234-1: 028.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Ресурсозбереження-- Технології
Анотація: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009
Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Напівфабрикати-- Приготування
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р 78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2006
Кільк.характеристики :197, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 30.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/.54(477)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Дібрівська, Наталія Віталіївна, Пасенко, Василь Федорович
Назва : Збірник рецептур
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :320 с.: табл.
ISBN, Ціна 978-966-364-995-5: 107.00, 86.40, 107.00, грн
УДК : 641.51/.54(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Рецептура --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Сучасна українська кухня : [навч. посібник]
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :132, [2] с.: іл., табл.
ISBN, Ціна 978-966-2781-78-6: 70.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти, технології виробництва багатьох кулінарних і кондитерських шедеврів представлених на кулінарних конкурсах, виставках, оглядах.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.44/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : За стійкою бару : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :409, [1] с.: рис.
Примітки : Л-ра: с. 409
ISBN, Ціна 978-966-2781-77-9: 170.00 грн
УДК : 640.44
ББК : 36.995
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): торгові приміщення--торговые помещения--технічне оснащення барів--техническое оснащение баров--торговельно-виробнича діяльність--торгово-производственная деятельность--винний бар--винный бар--пивний бар--пивной бар--молочний бар--молочный бар--асортимент продукції--ассортимент продукции--кав'ярні--кафе--вітамінний бар--витаминный бар--гральний бар--игральный бар--міні-бари--мини-бар
Анотація: Торговельно-виробнича діяльність барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :197, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна обробка продуктів--кулинарная обработка продуктов--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--жири харчових продуктів--жиры пищевых продуктов--білки харчових продуктів--белки пищевых продуктов--вуглеводи харчових продуктів--углеводы пищевых продуктов--вітаміни харчових продуктів--витамины пищевых продуктов--барвникові речовини плодів--красящие вещества плодов--смак продуктів--вкус продуктов--аромат продуктів--аромат продуктов--зберігання продуктів--сохранность продуктов--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55-057.86/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Шкільне харчування в сучасній Україні : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :117, [3] с.: табл.
ISBN, Ціна 978-617-7278-78-7: 80.00 грн
УДК : 641.55-057.86
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчування-- Школярі
Харчові продукти-- Товарознавство-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарно-технологічна обробка овочів--товарознавчо-технологічна характеристика круп--товарознавчо-технологічна характеристика риби--товарознавчо-технологічна характеристика м'яса--кулінарна обробка продуктів харчування--технологія приготування страв--товарознавчо-технологічна характеристика яєць--товарознавчо-технологічна характеристика сиру--якість страв--оформлення страв
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :467, [1] с.: фот. кольор., табл.
Колективи : Полтавський університет споживчої кооперації України
Примітки : Дод.: с. 463-467
ISBN, Ціна 966-351-080-3: 280.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологічні процеси
Кулінарія-- Приготування-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад харчових продуктів--білки--жири--вуглеводи--вітаміни--теплова обробка харчових продуктів--технологічна обробка продуктів тваринництва--продукти харчування--кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Кукуєва О. М.
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва]
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :496, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Полтавський університет економіки і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496
ISBN, Ціна 978-617-7278-31-2: 240.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошняні кондитерські вироби--харчова цінність харчових продуктів--сировина кондитерського виробництва--кондитерський інвентар--цукристі напівфабрикати--креми--замішування тіста--дріжджове тісто--хімічні розпушувачі--виготовлення тістечок--виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування : загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :197, [1] с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Назва : Помічник кухаря : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с 340-341
ISBN, Ціна 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування : загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :197, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Літ.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 135.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна обробка продуктів--теплова кулінарна обробка продуктів--білки--жири--вуглеводи--вітаміни--хімічний склад продуктів--барникові речовини плодів--ароматичні смакові речовини--режим зберігання продуктів--технологічна обробка продуктів
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(100)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Кухні народів світу : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :501, [1] с
ISBN, Ціна 978-617-7228-78-7: 335.00 грн
УДК : 641.56(100)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Оригінальний набір продуктів, що становить основу тієї чи іншої національної кухні, визначається тим, що дають природа та матеріальне виробництво.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)