Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>A=Салаватулина, Равиля Мухамеджановна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.523.2/С16
Автор(и) : Салаватулина, Равиля Мухамеджановна
Назва : Рациональное использование сырья в колбасном производстве
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 242-249. - Лит.: с. 250-254
Ціна : 0.80 р.
УДК : 637.523.2
ББК : 36.927
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--обвалка м'яса--обвалювання мяса--дообвалка м'яса--дообвалювання мяса--жиловка м'яса--жилування м'яса--пищевая ценность субпродуктов--харчова цінність субпродуктів--субпродуктовая паста--субпродуктова паста--пищевая кровь--харчова кров--фарш вареных колбасных изделий--фарш варених ковбасних виробів--молочно-белковые препараты--молочно-білкові препарати--соевые препараты--соєві препарати--стабилизация качества колбасных изделий--стабілізація якості ковбасних виробів
Анотація: Освещены основные направления использования сырья в колбасном производстве в результате применения вторичного сырья, белковых препаратов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)