Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>A=Свідло, Катерина Володимирівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075)/С24
Автор(и) : Свідло, Катерина Володимирівна, Лазарєва, Тетяна Анатоліївна, Бачієва, Лариса Олександрівна
Назва : Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі : підручник
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :225 с.: рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Українська інженерно-педагогічна академія
Примітки : Л-ра: с. 223
ISBN, Ціна 978-966-2678-09-3: 65.00 грн
УДК : 641.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Системні дослідження
Харчова промисловість-- Наукові дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація систем--наукова інформація--галузева науково-технічна інформація--методика наукових досліджень--винахідництво--раціоналізація--патентування--підготовка наукових кадрів--систематизація результатів--впровадження результатів--наукові статті--монографія
Анотація: Роль науки в науково-технічному прогресі, основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, особливості інформації у дослідницькій роботі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)