Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Труш, Ю. Л.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
1.

Актуальні проблеми економіки - 2015г.,N 1 (Введено оглавление)
2.

Актуальні проблеми економіки - 2016г.,N 12 (Введено оглавление)
3.

Заїнчковський А. О. Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт/А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 4.-С.36-40
4.

Левченко Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2015,N N 1.-С.378-381
5.

Марченко І. С. Економічний механізм формування та використання грошових потоків/І. С. Марченко, Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 12.-С.154-157
6.

Труш Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2011,N N 4.-С.172-175
7.

Труш Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 11.-С.182-185
8.

Труш Ю. Л. Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства/Ю. Л. Труш, А. Р. Глушак // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 10.-С.81-87
9.

Труш Ю. Л. Механізм формування та використання майнового потенціалу підприємства/Ю. Л. Труш, О. М. Шетела // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2020,N N 1.-С.66-71
10.

Труш Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2019,N N 10.-С.64-68
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)