Пошуковий запит: <.>A=Труш, Ю. Л.$<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Актуальні проблеми економіки - 2015г.,N 1 (Введено оглавление)
|
>2.
| Актуальні проблеми економіки - 2016г.,N 12 (Введено оглавление)
|
>3.
| Труш Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2011,N N 4.-С.172-175
|
>4.
| Труш Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 11.-С.182-185
|
>5.
| Марченко І. С. Економічний механізм формування та використання грошових потоків/І. С. Марченко, Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 12.-С.154-157
|
>6.
| Труш Ю. Л. Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства/Ю. Л. Труш, А. Р. Глушак // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 10.-С.81-87
|
>7.
| Труш Ю. Л. Механізм формування та використання майнового потенціалу підприємства/Ю. Л. Труш, О. М. Шетела // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2020,N N 1.-С.66-71
|
>8.
| Труш Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2019,N N 10.-С.64-68
|
>9.
| Труш Ю. Л. Мотивація персоналу на підприємствах у сучасних умовах господарювання/Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 2.-С.98-101
|
>10.
| Труш Ю. Л. Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2016,N N 12.-С.274-279
|
|
|