Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Труш, Ю. Л.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.

Труш Ю. Л. Розвиток підприємства в сучасних умовах ринкового середовища/Ю. Л. Труш, Л. С. Паценко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 6.-С.76-79
2.

Труш Ю. Л. Напрями удосконалення управління грошовими потоками на підприємстві/Ю. Л. Труш, І. Л. Шихов // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 5.-С.82-84
3.

Труш Ю. Л. Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 3.-С.47-51
4.

Труш Ю. Л. Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2016,N N 12.-С.274-279
5.

Труш Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 3.-С.74-77
6.

Труш Ю. Л. Мотивація персоналу на підприємствах у сучасних умовах господарювання/Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 2.-С.98-101
7.

Труш Ю. Л. Напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємства/Ю. Л. Труш, О. В. Лісовська // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 5.-С.70-73
8.

Труш Ю. Л. Стан та проблеми розвитку підприємницької діяльності в секторі малого бізнесу України/Ю. Л. Труш, А. М. Дерев'янко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 5.-С.22-26
9.

Труш Ю. Л. Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства/Ю. Л. Труш, А. Р. Глушак // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 10.-С.81-87
10.

Труш Ю. Л. Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу/Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 9.-С.87-92
11.

Труш Ю. Л. Механізм формування та використання майнового потенціалу підприємства/Ю. Л. Труш, О. М. Шетела // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2020,N N 1.-С.66-71
12.

Труш Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2019,N N 10.-С.64-68
13.

Марченко І. С. Економічний механізм формування та використання грошових потоків/І. С. Марченко, Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 12.-С.154-157
14.

Заїнчковський А. О. Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт/А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 4.-С.36-40
15.

Труш Ю. Л. Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах/Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 1.-С.123-127
16.

Труш Ю. Л. Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2019,N N 1.-С.129-134
17.

Левченко Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2015,N N 1.-С.378-381
18.

Труш Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2011,N N 4.-С.172-175
19.

Труш Ю. Л. Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2014,N N 5.-С.140-143
20.

Труш Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 11.-С.182-185
 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)