Пошуковий запит: <.>A=Труш, Ю. Л.$<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Розвиток підприємства в сучасних умовах ринкового середовища [] / Ю. Л. Труш, Л. С. Паценко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - N 6. - С. 76-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Ринкові відносини
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Паценко, Л. С. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Напрями удосконалення управління грошовими потоками на підприємстві [] / Ю. Л. Труш, І. Л. Шихов> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - N 5. - С. 82-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Грошовий обіг--Управління
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шихов, І. Л. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах [] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - N 3. - С. 47-51. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Якість--Управління
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григорців, М. В.; Осадчук, О. П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві [] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук> // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2016. - N 12. - С. 274-279. - Л-ра в кінці ст.
. - ISSN 1993-6788 Рубрики: Підприємства--Персонал Продукція--Якість--Управління Кл.слова (ненормовані): стимулювання -- стимулирование -- мотивація -- мотивация -- управління якістю -- управление качеством
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григорців, М. В.; Осадчук, О. П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів [] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - N 3. - С. 74-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Управління
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григорців, М. В.; Заїнчковська, І. А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Мотивація персоналу на підприємствах у сучасних умовах господарювання [] / Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - N 2. - С. 98-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Персонал
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гриценко, А. О. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємства [] / Ю. Л. Труш, О. В. Лісовська> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - N 5. - С. 70-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Економічний потенціал
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лісовська, О. В. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Стан та проблеми розвитку підприємницької діяльності в секторі малого бізнесу України [] / Ю. Л. Труш, А. М. Дерев'янко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - N 5. - С. 22-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємницька діяльність--Україна Малий бізнес--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дерев'янко, А. М. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства [] / Ю. Л. Труш, А. Р. Глушак> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - N 10. - С. 81-87. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Економічний розвиток--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Глушак, А. Р. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу [] / Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - N 9. - С. 87-92. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Продукція--Якість
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Осадчук, О. П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>11. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Механізм формування та використання майнового потенціалу підприємства [] / Ю. Л. Труш, О. М. Шетела> // Формування ринкових відносин в Україні = Market relations development in Ukraine. - 2020. - N 1. - С. 66-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Майно--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шетела, О. М. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>12. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості [] / Ю. Л. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2019. - N 10. - С. 64-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Продовольчі товари--Якість--Україна Підприємства--Економіка--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>13. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Марченко, І. С. Економічний механізм формування та використання грошових потоків [] / І. С. Марченко, Ю. Л. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - N 12. - С. 154-157. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства--Фінанси
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Труш, Ю. Л. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>14. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Заїнчковський, А. О. Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт [] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - N 4. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Проектні роботи--Якість
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Труш, Ю. Л.; Левченко, Ю. Г. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>15. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах [] / Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - N 1. - С. 123-127. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Якість--Управління
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Осадчук, О. П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>16. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [] / Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2019. - N 1. - С. 129-134. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Продукція--Якість--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Заїнчковський, А. О. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВСМЛ (1) Вільні: ВСМЛ (1)
Знайти схожі
|
>17. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Левченко, Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш> // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2015. - N 1. - С. 378-381. - Л-ра в кінці ст.
. - ISSN 1993-6788 Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Україна Праця--Якість--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Труш, Ю. Л. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>18. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції [] / Ю. Л. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - N 4. - С. 172-175. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Хлібобулочна галузь--Підприємства--Україна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>19. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [] / Ю. Л. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - N 5. - С. 140-143. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Продукція--Якість--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>20. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Труш, Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі [] / Ю. Л. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - N 11. - С. 182-185. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Україна
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі
|
|
|