Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Черноус, Ю.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 10
Цікаві статті :
Соколов А. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год/ А. Соколов (стр.20-23)
Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/ Ю. П. Крижова, М. А. Морозова (стр.32-34)
Черноус Ю. Инновации в полуфабрикатах/ Ю. Черноус (стр.36-39)
Вербицкий С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов/ С. Б. Вербицкий (стр.45-48)
Цікаві статті :
Знайти схожі


2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Черноус Ю.
Назва : Инновации в полуфабрикатах
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 36-39: рис. (Шифр mjab/2018/10)
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Інноваційні технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--ингредиенты--інгредієнти--функциональные продукты--функціональні продукти--рецептура инновационных продуктов--репептура інноваційних продуктів
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)