Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=mjab/2018/9<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


   
    Сарделька "Любимая" 1 С. Рецепт от компании IGIS [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 26-27 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- ковбасне виробництво -- ингредиенты сарделек -- інгредієнти сардельок

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Крижова, Ю. П.
    Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Мостовая, Иванна.
    Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы? [] / И. Мостовая // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 32-33 : фот.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- колбасное производство -- ингредієнти ковбаси -- ингредиенты колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


   
    Свойства мясных эмульсий [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- виды эмульсий -- види емульсій

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Хвыля, С. И.
    Микроструктура МПМО спинок цыплят-бройлеров с использованием многозонного фильтра [] / С. И Хвыля, В. А. Абалдова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 38-40 : табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Птиця--М'ясне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- м'ясне виробництво -- обработка мяса птицы -- обробка м'яса птиці -- многозонный фильтр -- багатозонний фільтр

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абалдова, В. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    Как заставить упаковку продавать? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 54
Рубрики: Продукція--Упаковування--Маркетинг
Кл.слова (ненормовані):
упаковка -- продажа продукции -- продаж продукції -- решение о покупке -- рішення про купівлю

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)