Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=mjab/2019/1<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.


    Шубина, Галина.
    Local Foodie: крафтовые мясные продукты [] / Г. Шубина // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 12-15 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- крафтовые сыровяленные колбасы -- крафтові сировялені ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


   
    Управление влагосвязывающей способностью мясного сырья с помощью пищевых фосфатов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 24-25 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- ингредиенты -- пищевые фосфаты -- харчові фосфати

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Генце, Гейнрих.
    Эффективное производство пепперони [] / Г. Генце ; пер. А. Прокопенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 30-31 : рис. ; № 11. - С. 45-46. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технології
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- технологии -- колбаса пепперони -- ковбаса пеппероні

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Прокопенко, А. \пер.\
mjab/2019/1 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)


Знайти схожі

4.


   
    Итальянское мясо - виды и названия [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 33-35 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- технологии -- итальянское мясо -- італійське м'ясо

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


   
    5 ТОП-СОВЕТОВ: как правильно выбрать нить или шпагат для своего продукта [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 40-41 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Пакувальні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- упаковка -- упаковочный шпагат -- пакувальний шпагат

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    Поєднання брендів [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 46-48 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- оборудование -- оборудование для производства сарделек -- обладнання для виробництва сардельок

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


   
    Заточное оборудование KNECHT - компетентность, технологии, инновации [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 50-51 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- оборудование -- режущее оборудование -- різальне обладнання

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


   
    Промышленные автоклавы от предприятия "Технолог" [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 52-54 : рис.
Рубрики: М'ясні консерви--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
мясные консервы -- оборудование -- автоклавы -- автоклави

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)