Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=mjab/2019/7<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Шубіна, Галина.
    С/к та с/в вироби: тенденції в попиті та перспективи сегменту [] / Г. Шубіна // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 18-21 : рис., табл.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Попит
Кл.слова (ненормовані):
виробництво ковбас -- пропозиції ковбасного ринку

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Мокряков, Андрей.
    Обзор рынка сырокопченых и сыровяленых колбас в Украине [] / А. Мокряков // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 23-26 : рис., табл.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Ринок--Україна
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- динамика производства колбас -- динаміка виробництва ковбас -- динамика импорта колбас -- динаміка імпорту ковбас -- динаміка експорту ковбас -- динамика экспорта колбас -- динамика потребительских предпочтений -- динаміка споживчих переваг

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Собец, Виктор.
    Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как! [] / В. Собец // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- сушіння ковбаси -- сушка колбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


   
    Нитрит натрия: есть ли альтернатива? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- стабілізатори кольору ковбаси -- стабилизаторы цвета колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Иберико, Ломо.
    О деликатесах, которые стоит попробовать в путешествии по Испании [] / Л. Иберико // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 34-35 : рис.
Рубрики: Ковбаси--Іспанія
Кл.слова (ненормовані):
колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    Рекомендации и ошибки при работе с таухмассами [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Сировина
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- сохранение внешнего вида колбасы -- зберігання зовнішнього вигляду ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


   
    Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияния на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки [] / Н. Заури [и др.] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 38-40 : рис., табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технології
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- свойства структуры колбасы -- властивості структури ковбаси -- органолептическая оценка колбасы -- органолептична оцінка ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Заури, Насим; Айади, М. А.; Годж-Тайеб, Сахир; Фриха, Ф.; Аттиа, Х.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)