Пошуковий запит: <.>II=mjab/2019/7<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1.
|
Шубіна, Галина. С/к та с/в вироби: тенденції в попиті та перспективи сегменту [] / Г. Шубіна> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 18-21 : рис., табл.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Попит Кл.слова (ненормовані): виробництво ковбас -- пропозиції ковбасного ринку
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>2.
|
Мокряков, Андрей. Обзор рынка сырокопченых и сыровяленых колбас в Украине [] / А. Мокряков> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 23-26 : рис., табл.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Ринок--Україна Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- динамика производства колбас -- динаміка виробництва ковбас -- динамика импорта колбас -- динаміка імпорту ковбас -- динаміка експорту ковбас -- динамика экспорта колбас -- динамика потребительских предпочтений -- динаміка споживчих переваг
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Собец, Виктор. Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как! [] / В. Собец> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- сушіння ковбаси -- сушка колбас
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Нитрит натрия: есть ли альтернатива? []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): ковбасне виробництво -- стабілізатори кольору ковбаси -- стабилизаторы цвета колбасы
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Иберико, Ломо. О деликатесах, которые стоит попробовать в путешествии по Испании [] / Л. Иберико> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 34-35 : рис.
Рубрики: Ковбаси--Іспанія Кл.слова (ненормовані): колбасы
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Рекомендации и ошибки при работе с таухмассами []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Сировина Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- сохранение внешнего вида колбасы -- зберігання зовнішнього вигляду ковбаси
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>7.
|
Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияния на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки [] / Н. Заури [и др.]> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 38-40 : рис., табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технології Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- свойства структуры колбасы -- властивості структури ковбаси -- органолептическая оценка колбасы -- органолептична оцінка ковбаси
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Заури, Насим; Айади, М. А.; Годж-Тайеб, Сахир; Фриха, Ф.; Аттиа, Х. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
|