Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ВИТАМИНЫ<.>
Загальна кількість знайдених документів : 121
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072я73/Б63
Автор(и) : Хмелевский, Юрий Владимирович, Губский, Юрий Иванович, Зайцева, Светлана Дмитриевна, Поляченко, Лариса Юльевна
Назва : Биологическая химия : практикум : учеб. пособие для студентов мед. ин-тов
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1985
Кільк.характеристики :207 с.: ил., табл.
Примітки : Прил.: с. 199-204. - Лит.: с. 205. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.60 р.
ББК : 28.072я73
Предметні рубрики: Біохімія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биохимия--біохімія--белки--білки--ферменты--ферменти--витамины--вітаміни--углеводы--вуглеводи--липиды--ліпіди--гормоны--гормони--биохимия мышц--біохімія м'язів--биохимия крови--біохімія крові--биохимия мочи--біохімія сечі
Анотація: Пособие содержит описание лабораторных работ, позволяющих изучить основные свойства важнейших химических компонентов организма, а также овладеть методами их качественного обнаружения и количественного определения.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072я73/Б72
Автор(и) : Боєчко, Федір Федорович
Назва : Біологічна хімія : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1989
Кільк.характеристики :407 с.: il.
Примітки : Л-ра: с. 395. - Покажч.: с. 396-405
ISBN, Ціна 5-11-000199-5: 1.20 р.
ББК : 28.072я73
Предметні рубрики: Біохімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біохімія--биохимия--білки--белки--нулеиновые кислоты--нуклеїнові кіслоти--днк--рнк--ферменти--ферменты--вулеводи--углеводы--ліпіди--липиды--вітаміни--витамины--гормони--гормоны--динамічна біохімія--динамическая биохимия
Анотація: У посібнику висвітлено основні питання статичної і динамічної біохімії, детально розглянуто хімічний склад, будову, фізико-хімічні властивості, номенклатуру і класифікацію білків, нуклеїнових кіслот, ферментів, вуглеводів, ліпідів, вітамінів і гормонів.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/В19
Автор(и) : Василенко, Юрий Киприанович
Назва : Биологическая химия : учеб. для фармацевт. фак. мед. ин-тов
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1978
Кільк.характеристики :381 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 378
Ціна : 1.30 р.
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Біологічна хімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): статистическая биохимия--статистична біохімія--химия углеводов--хімія вуглеводів--химия белков--хімія білків--химия нуклеиновых кислот--хімія нуклеїнових кислот--ферменти--ферменты--динамическая биохимия--динамічна біохімія--биологическое окисление--біологічне окислення--вітаміни--витамины--гормоны--гормони--метаболизм лекарств--метаболізм ліків
Анотація: Изложены основные разделы биохимии, написанные на современном уровне науки.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 74.262.8/Б72
Автор(и) : Боєчко, Федір Федорович, Боєчко, Любов Олександрівна
Назва : Біохімія для вчителя : посіб. для вчителів
Вихідні дані : К.: Рад. шк., 1985
Кільк.характеристики :264 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 263-264
Ціна : 0.65 р.
ББК : 74.262.8 + 74.265.7
Предметні рубрики: Біохімія-- Методика викладання
Географіч. рубрики:
Анотація: В посібнику подана характеристика біохімічних процесів в організмі, будова і біосинтез білків, будова, властивості нуклеїнових кислот, ферментів, вітамінів, гормонів та ін.
Примірники : всього : ЧЗ(2)
Вільні : ЧЗ(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.085.3/К17
Автор(и) : Калмыков, Сергей Тимофеевич
Назва : Определение качества кормовых жиров
Вихідні дані : М.: Колос, 1976
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 189-191
Ціна : 0.32 р.
УДК : 636.085.3
ББК : 45.451.1
Предметні рубрики: Корми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): питательная ценность жиров--поживна цінність кормів--химические свойства кормовых жиров--хімічні властивості кормових жирів--физические свойства жиров--фізичні властивості жирів--витамины жиров--вітаміни жирів--лабораторный анализ жиров--лабораторний аналіз кормів--определение примесей в жирах--визначення домішок в жирах
Анотація: Дано описание физиологических значений и питательной ценности жиров для сельскохозяйственных животных.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.087.7/Ф53
Автор(и) : Филипович, Эльвира Григорьевна
Назва : Витамины и жизнь животных
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :206 с.: рис.
Серія: Научно-популярная литература
Ціна : 0.30 р.
УДК : 636.087.7
ББК : 45.451.22
Предметні рубрики: Тваринництво-- Годування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация витаминов--класифікація вітамінів--характеристика витаминов--характеристика вітамінів--потребность в витаминах--потреба в вітамінах--применение витаминов--застосування вітамінів--взаимодействие витаминов--взаємодія вітамінів--антивитамины--антивітаміни--витаминные корма--вітамінні корми--витаминные кормовые препараты--вітамінні кормові препарати
Анотація: Рассказывается о применении витаминов для сохранения здоровья и повышения продуктивности животных, о взаимодействии витаминов с другими пищевыми веществами в организме животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :197, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна обробка продуктів--кулинарная обработка продуктов--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--жири харчових продуктів--жиры пищевых продуктов--білки харчових продуктів--белки пищевых продуктов--вуглеводи харчових продуктів--углеводы пищевых продуктов--вітаміни харчових продуктів--витамины пищевых продуктов--барвникові речовини плодів--красящие вещества плодов--смак продуктів--вкус продуктов--аромат продуктів--аромат продуктов--зберігання продуктів--сохранность продуктов--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072я73/О-75
Автор(и) : Анисимов, Анатолий Алексеевич, Леонтьева, Ариадна Николаевна, Александрова, Ирина Филипповна, Каманина, Маргарита Сергеевна
Назва : Основы биохимии : учеб. для студентов биолог. специальностей вузов
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1986
Кільк.характеристики :551 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 534-535. - Предм. указ.: с. 536-548. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.80 р.
ББК : 28.072я73
Предметні рубрики: Біохімія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рассмотрены вопросы статистической и динамической биохимии белков, нуклеиновых кислот, углеводов, липидов, минеральных веществ, витаминов.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/Ш93
Автор(и) : Штрауб Ф. Б.
Назва : Биохимия
Вихідні дані : Будапешт: Изд-во Акад. наук Венгрии, 1965
Кільк.характеристики :772 с.: ил.
Примітки : Прил.: с. 669-727. - Предм. указ.: с. 732-772
Ціна : 6.45 р.
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Біохімія
Географіч. рубрики:
Анотація: [О химических и биохимических основах некоторых жизненных функций человека.]
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Назва : Хімія харчування : метод. матеріали
Вихідні дані : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотека "Шкільного світу"
ISBN, Ціна 966-8651-32-4: 4.42 грн
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Харчування-- Ферменти
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)