Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=Цінність<.>
Загальна кількість знайдених документів : 318
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


   
    Селекційна цінність генетичних ресурсів льону-довгунця [Текст] / В. П. Динник, М. В. Слісарчук, Є. І. Бойко // Насінництво : Науково-виробничий журнал. - К. : Колобіг, 2007. - N 12. - 14-20. - (Селекція)
Рубрики: Рослинництво--льон--Житомирська обл.
   Житомирська обл.--Рослинництво--льон
Анотація: Серед льоносіючих областей згадується Житомирська область

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Динник, В.П.; Слісарчук, М.В.; Бойко, Є.І.; Рослинництво 5.05

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Тарнавська, Н. П.
    Ціннісноорієнтований підхід до управління ланцюговими процесами в нових конкурентних умовах [Текст] / Н. П. Тарнавська, Р. Б. Сивак // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 4. - С. 3-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економічна теорія та історія економічної думки
   
Кл.слова (ненормовані):
Цінність -- Акумулятивна цінність -- Конкурентне середовище

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сивак, Р.Б.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.
94:821]"1640/1917"(075.3)
Х98


   
    Художественная литература в преподавании новой истории, (1640-1917) [Текст] : хрестоматия для учителя / сост. А. А. Вагин. - Москва : Просвещение, 1966. - 343, [1] с. - 00.75 р.
УДК
ББК 63.3(0)5
Рубрики: Нова історія--Хрестоматії, 1640-1917 рр.--Навчальні видання для середньої школи
   Художня література--Хрестоматії, 1940-1917 рр.--Навчальні видання для середньої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
художественный образ -- художній образ -- исторические знания -- історичні знання -- изучение истории -- вивчення історії -- познавательная ценность -- пізнавальна цінність -- художественные произведения -- художні твори -- литературные памятники -- літературні пам'ятники -- историческая беллетристика -- історична белетристика -- историческая эпоха -- історична епоха -- исторические события -- історичні події -- исторические факты -- історичні факти
Анотація: [Хрестоматия является пособием для учителя по изучению художественной литературы в преподавании новой истории.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вагин, А. А. \сост.\
Примірників всього: 2
БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.


    Строган, А. Ю.
    Сутність, природа, цінність та призначення соціальної правової держави [Текст] / А. Ю. Строган // Економіка та держава : Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 12. - С. 72-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Державне управління
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

5.
930.25(47+57)
Э41


   
    Экспертиза и научно-техническая обработка личных архивных фондов [Текст] : метод. рекомендации / Гос. б-ка СССР им. В. И. Ленина ; [сост.: Н. В. Зейфман, В. И. Лосев, А. Н. Шаханов]. - Москва : ГБЛ, 1990. - 108, [1] с. - Лит.: с. 82-83. - Прил.: с.84-108. - 00.25 р.
УДК
ББК 79.3
Рубрики: Архівні фонди--Експертиза--СРСР--Методичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
критерии экспертизы -- критерії експертизи -- комплектование фондов -- комплектування фондів -- определения категорийности фондов -- визначення категорійності фондів -- научная ценность фондов -- наукова цінність фондів -- систематизация фондов -- систематизація фондів -- систематизація фондів -- формирование единиц хранения -- формування одиниць зберігання -- описание единиц хранения -- опис одиниць зберігання
Анотація: В издании рассмотрен комплекс вопросов, связанных с комплектованием, экспертизой и научно-технической обработкой личных архивных фондов. Даны предложения по определению их категорийности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зейфман, Н. В. \сост.\; Лосев, В. И. \сост.\; Шаханов, А. Н. \сост.\; Государственная бблиотека СССР имени В. И. Ленина. отд. рукописей
Примірників всього: 2
БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.


    Бурова, А.
    Роль дорослого в розвитку творчих ігор [Текст] / А. Бурова // Дошкільне виховання : Науково-методичний журнал / М-во освіти і науки України. - К. : Світич, 2007. - N 1. - С. 10 - 13.
Рубрики:
   
Кл.слова (ненормовані):
Дитячі ігри -- виховна цінність гри

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

7.


    Кушнір, В. С.
    Загальна споживча цінність та загальні витрати, граничні цінність та витрати у неокласичній теорії ціни [Текст] / В. С. Кушнір // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 3. - С. 4-14
Рубрики: Економічна теорія та історія економічної думки
   
Кл.слова (ненормовані):
Інтереси покупців та продавців -- Граничні цінність та витрати -- Загальна споживча цінність та витрати

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

8.
664.8.022
К28


    Касьянов, Геннадий Иванович.
    Технология консервов для детского питания [] : учеб. пособие / Г. И. Касьянов. - Москва : Колос, 1996. - 160 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 154-156. - Лит.: с. 157. - ISBN 5-10-001512-8 : 10.19 грн
УДК
ББК 36.967
Рубрики: Консервне виробництво--Дитяча кулінарія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
консервное производство -- детская кулинария -- развитие детского организма -- розвиток дитячого організму -- переработка растительного сырья -- переробка рослинної сировини -- переработка животного сырья -- переробка тваринної сировини -- технология производства консервов -- технологія виробництва консервів -- оборудование для производства консервов -- обладнання для виробництва консервів -- химический состав консервов -- хімічний склад консервів -- пищевая ценность консервов -- харчова цінність консервів -- контроль производства консервов -- контроль виробництва консервів
Анотація: Рассмотрены физиолого-биохимические основы переработки сырья растительного и животного происхождения, технология и основное оборудование для производства консервов для детского питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Самсонова, Анна Николаевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
664.85
К84


    Круглякова, Галина Витальевна.
    Заготовки, хранение и переработка дикорастущих ягод и грибов [] / Г. В. Круглякова. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1990. - 159 с. : рис., табл. - Лит.: с. 158-159. - ISBN 5-282-00798-3 : 1.50 р.
УДК
ББК 36.91
Рубрики: Ягідні рослини--Заготівля--Переробка--Практичні посібники
   Гриби--Заготівля--Переробка--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
грибы -- дикорастущие ягоды -- дикорослі ягоди -- интродуцированные ягоды -- інтродуковані ягоди -- ценность грибов -- цінність грибів
Анотація: Сведения о дикорастущих ягодах и грибах - их виды, пищевая ценность, способы сбора, хранения и переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

11.


    Мартинчук, Олена.
    Інклюзивна освіта: ідея, практика і суспільна цінність [] / Олена Мартинчук // Дошкільне виховання. - 2018. - N 10. - С. 2-5 : іл. . - ISSN 0321-1401
Рубрики: Дошкільна освіта--Україна
Кл.слова (ненормовані):
інклюзивна освіта

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), АБ (1)

Знайти схожі

12.
637.523.2
С16


    Салаватулина, Равиля Мухамеджановна.
    Рациональное использование сырья в колбасном производстве [] / Р. М. Салаватулина. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 256 с. : рис., табл. - Прил.: с. 242-249. - Лит.: с. 250-254. - 0.80 р.
УДК
ББК 36.927
Рубрики: Ковбасне виробництво--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- обвалка м'яса -- обвалювання мяса -- дообвалка м'яса -- дообвалювання мяса -- жиловка м'яса -- жилування м'яса -- пищевая ценность субпродуктов -- харчова цінність субпродуктів -- субпродуктовая паста -- субпродуктова паста -- пищевая кровь -- харчова кров -- фарш вареных колбасных изделий -- фарш варених ковбасних виробів -- молочно-белковые препараты -- молочно-білкові препарати -- соевые препараты -- соєві препарати -- стабилизация качества колбасных изделий -- стабілізація якості ковбасних виробів
Анотація: Освещены основные направления использования сырья в колбасном производстве в результате применения вторичного сырья, белковых препаратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

13.
637.18
Г68


    Гордезиани, Валентина Семеновна.
    Производство заменителей цельного молока [] / В. С. Гордезиани. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 272 с. : рис., табл. - Лит.: с. 267-270. - ISBN 5-10-000927-6 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- ассортимент заменителей молока -- асортимент замінників молока -- ценность заменителей молока -- цінність замінників молока -- сухие заменители цельного молока -- сухі замінники незбираного молока -- регенерированное молоко -- регенероване молоко -- жидкие заменители цельного молока -- рідкі замінники незбираного молока -- кисломолочные заменители цельного молока -- кисломолочні замінники незбираного молока -- заменитель овечьего молока -- замінники овечого молока -- паста-концентрат -- заменители обезжиренного молока -- замінники знежиреного молока -- заменители молока за рубежом -- замінники молока за кордоном
Анотація: Изложены вопросы, связанные с разработкой и производством заменителей молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

14.
637.33.058:582.26/.27
Д27


    Дейниченко, Григорій Вікторович.
    Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, 2017. - 122, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 103-122. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.992 + 28.591
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Запіканки--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочно-білкові концентрати -- асортимент молочних продуктв -- дефіцит білка в харчуванні -- харчова цінність концентратів -- властивості білкових концентратів -- склад йодовміщуючої добавки -- приготування молочно-білкових запіканок -- температурні режими приготування -- протирадіонуклідні властивості -- радіопротекторні властивості -- йодовміщувальні добавки
Анотація: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
637.234
Г 85


    Грищенко, Александр Дмитриевич.
    Сливочное масло [] / А. Д. Грищенко. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 296 с. : рис., табл. - (Современная технология). - Лит.: с. 276-290. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.957
Рубрики: Вершкове масло--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сливочное масло -- пищевая ценность масла -- харчова цінність вершкового масла -- пастеризация сливок -- пастеризація вершків -- дезодорация сливок -- дезодорація вершків -- высокожирные сливки -- високожирові вершки -- низкотемпературная подготовка сливок -- низькотемпературна підготовка вершків -- сбивание сливок -- збивання вершків -- обработка масла -- обробка вершкового масла -- пороки масла -- дефекти вершкового масла
Анотація: Рассмотрена технология сладкосливочного масла, выработанного способом сбивания сливок и преобразованием высокожирных сливок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.55(083.12)
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Овощная кулинария [] : от А до Я / Н. И. Бруннек ; [ред. Е. В. Полиевктова]. - Москва : Экономика, 1992. - 335 с. : рис. - Прил.: с. 334-335. - ISBN 5-282-00931-5 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
клетчатка -- клітковина -- пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- диетические свойства овощей -- дієтичні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- витамины -- вітаміни -- салаты -- салати -- приправы -- приправи -- супы -- супи -- фаршировка овощей -- фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полиевктова, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.


    Халак, Віктор.
    Зоотехнічна та економічна оцінка племінної цінності свиней [] / В. Халак // Агробізнес сьогодні. - 2018. - N 11(черв.). - С. 78-81 : табл.
Рубрики: Свині--Племінне тваринництво
Кл.слова (ненормовані):
племінна цінність свиней -- відтворювальна здатність

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

18.
664.64
М59


    Микулович, Лариса Сергеевна.
    Тайны хлеба [] / Л. С. Микулович, Е. В. Дубовик. - Минск : Ураджай, 1993. - 256 с. : рис., табл. - Лит.: с. 253. - ISBN 5-7860-0607-7 : 6.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб--Кулінарія--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
потребление хлеба -- споживання хліба -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хліба -- лечебный хлеб -- лікувальний хліб -- качество хлеба -- якість хліба -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- черствость хлеба -- черствість хліба -- первые блюда из хлеба -- перші страви з хліба -- вторые блюда из хлеба -- другі страви з хліба -- пироги -- десертные хлебные блюда -- десертні хлібні блюда -- хлебный квас -- хлібний квас
Анотація: В книге рассказано о происхождении и выпечке разных сортов хлеба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубовик, Евгения Васильевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.


   
    Модификация соединительной ткани для производства сырокопченых колбас пониженной энергетической ценности [] / Ф. Раймольд [и др.] ; пер. А. Прокопенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 34-37 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- энергетическая ценность колбас -- енергетична цінність ковбаси -- рецептура сырокопченых колбас -- рецептура сирокопчених ковбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раймольд, Фредерике; Хильдебранд, Христоф; Эрдёс, Адам Карл; Бантлеон Т., Танья; Прокопенко А., Александр \пер.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

20.
664.143(035)
О-76


    Острик, Алексей Семенович.
    Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности [] : справочник / А. С. Острик, А. Н. Дорохович, Н. В. Мироненко. - Киев : Урожай, 1989. - 112 с. : рис., табл. - Лит.: с. 106-108. - ISBN 5-337-00406-9 : 0.50 р.
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерське виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерское сырье -- пищевая ценность вторичных продуктов -- харчова цінність вторинних продуктів -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- зародыши пшеницы -- зародки пшениці -- пивная дробина -- пивна дробина -- квасная дробина -- квасна дробина -- пшеничные отруби -- пшеничні висівки -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль
Анотація: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дорохович, Антонелла Николаевна; Мироненко, Нина Васильевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)