Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=Якість свинини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.4(083)/Д 58
Автор(и) : Герасимов В.І., Рибалко В.П., Чорний М.В., Коваленко В.Ф., Ногаєвич В.М., Походня Г.С., Пронь О.В., Шкурін Г.Т.
Назва : Довідник з виробництва свинини
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2001
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 332-335
ISBN, Ціна 966-7870-05-7: 025.20 грн
УДК : 636.4(083)
ББК : 46.5я2
Предметні рубрики: Сільське господарство-- Тваринництво-- Свинарство-- Технологія виробництва свинини
Географіч. рубрики: Україна
Анотація: Сучасний стан та напрямки відродження галузі свинарства у племінних і товарних господарствах різних категорій та форм власності в Україні. Охорона праці, ветеринарне забезпечення галузі та технологія переробки свинини.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.05(03)/С74
Автор(и) : Мисик, Андрей Тимофеевич, Белова, Светлана Марковна, Фомичев, Юрий Павлович, Олконен А. Г.
Назва : Справочник по качеству продуктов животноводства
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :239 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 233-237
Ціна : 0.75 р.
УДК : 636.05(03)
ББК : 45.6я2
Предметні рубрики: Тваринництво-- Продукція тваринництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова цінність продуктів тваринництва--пищевая ценность продуктов животноводства--біологічна цінність продуктів тваринництва--биологическая ценность продуктов животноводства--енергетична цінність продуктів тваринництва--энергетическая ценность продуктов животноводства--якість молока--качество молока--якість яловичини--качество говядины--якість свинини--качество свинины--якість баранини--качество баранины--якість продуктів птахівництва--качество продуктов птицеводства--оцінка якості продуктів тваринництва--оценка качества продуктов животноводства
Анотація: Оценка пищевой, биологической, энергетической ценности продуктов животноводства, требования стандартов к их качеству.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03(082)/У49
Назва : Улучшение качества и сокращение потерь продукции животноводства : сб. науч. трудов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :237 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-10-000311-1: 1.50 р.
УДК : 636.03(082)
ББК : 45.2
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): тваринницька продукція--животноводческая продукция--якість яєць--качество яиц--якість м'яса птиці--качество мяса птицы--якість свинини--качество свинины--якість яловичини--качество говядины--якість свинини--качество свинины--якість кормів--качество кормов--якість молока--качество молока--якість хутряної сировини--качество мехового сырья--втрати продукції тваринництва--потери продукции животноводства
Анотація: Вопросы улучшения качества продукции животноводства в сфере сельскохозяйственного производства и в перерабатывающей промышленности.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)