Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=алкогольні напої<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-11 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Черепов, Леонід
Назва : Справа "Магарач". Чи є відомим - добре відомий?
Місце публікування : Інтелектуальна власність в Україні. - К.: Аспект-2003, 2019. - N 3. - С. 26-45. - ISSN 1608-6422 (Шифр invl/2019/3). - ISSN 1608-6422
Предметні рубрики: Товарні знаки-- Бренди-- Конкуренція
Судові рішення-- Оскарження (юрид.) --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): алкогольні напої--порушення цивільних прав--публічно-правові спори
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664+60(075)/Х22
Автор(и) : Пирог Т. П., Антонюк М. М., Скроцька О. І., Кігель Н. Ф.
Назва : Харчова біотехнологія : підручник
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :407, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 391-401
ISBN, Ціна 978-617-7320-31-8: 185.00 грн
УДК : 664+60(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біотехнологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми харчових технологій--молочні ферменті продукти--ферментовані м'ясні вироби--хлібобулочні вироби--алкогольні напої--слабоалкогольні напої--безалкогольні напої--ферментовані продукти--мікробіота безглютенових заквасок--ферменти мікробного походження--біологічно активні добавки--продукти мікробного синтезу--харчові добавки--біологічно активні сполуки--генетично модифіковані організми--безпека генетично модифікованих організмів
Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Грузєва Т. С., Замкевич В. Б.
Назва : Стратегічні напрями боротьби з небезпечним та шкідливим вживанням алкоголю в документах Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я
Місце публікування : Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України: наук.-практ. журнал. - Тернопіль: ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського, 2019. - N 3. - С. 124-133. - ISSN 16812786 (Шифр vsgt/2019/3). - ISSN 16812786
Предметні рубрики: Алкоголь-- Документи-- Всесвітня організація охорони здоров'я
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): алкогольні напої--захворюваність--смертність--профілактика--стратегія
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Грек І. І.
Назва : Вживання алкоголю хворими на вперше діагностований туберкульоз легень та його вплив на перебіг захворювання
Місце публікування : Сімейна медицина: всеукр. науч.-практ. журнал. - Киiв: Щербинская Е.С., 2018. - N 3. - С. 49-52. - ISSN 23075112 (Шифр sime/2018/3). - ISSN 23075112
Предметні рубрики: Туберкульоз легень-- Алкогольні напої
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): туберкульоз легень--алкогольні напої--фактори ризику
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Розвитку туризму сприяють... тости!
Місце публікування : Укр. туризм: журнал для профессионалов. - Київ: Зеркало мира, 2019. - N 4. - С. 16-17: фот. - ISSN 19988044 (Шифр uktu/2019/4). - ISSN 19988044
Предметні рубрики: Туризм-- Алкогольні напої-- Тости --Зарубіжні країни, 21 ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): алкогольні напої--походження напої--туристичні маршрути--туристичне дозвілля
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.87:640.432(07/А87-983794
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич
Назва : Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах : учеб. пособие . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2016
Кільк.характеристики :239, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Прил.: с. 220-236. - Лит.: с. 237
ISBN, Ціна 978-617-673-418-5: 107.20 грн
УДК : 641.87:640.432(075.8)
ББК : 36.991я73
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Підприємства-- Продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): функционирование баров--функціонування барів--материально-техническое обеспечение баров--матеріально-технічне обслуговування барів--организация работы баров--організація роботи барів--обслуживание потребителей--обслуговування споживачів--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--подача напитков--подача напоїв--смешанные напитки--змішані напої--коктейли--коктейлі--алкогольные напитки--алкогольні напої
Анотація: Классификация баров, порядок подготовки бара к приему посетителей, требования к персоналу по их обслуживанию, а также классификация напитков, особенности их подачи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Н 27
Назва : Напитки и десерты
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :317 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075)/Д 66
Автор(и) : Домарецький В. А., Прибильський В. Л., Михайлов М. Г.
Назва : Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : підручник
Вихідні дані : Вінниця: Нова Книга, 2005
Кільк.характеристики :408 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 401
ISBN, Ціна 966-8609-02-6: 75.00, 81.00, грн
УДК : 664.87(075)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Назва : В Житомире "Полесье Продукт" и ликероводочный завод презентовали "Z"-новинку
Місце публікування : 20 хвилин. - Житомир: Медіа Дім "РІА", 2013. - N 25(3 лип.). - С. 8: фото (Шифр 20hv/2013/25)
Предметні рубрики: Лікеро-горілчане виробництво-- Заводи --Житомир, місто
Географіч. рубрики: Житомир, місто-- Лікеро-горілчане виробництво-- Заводи
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): алкогольні напої--алкогольные напитки
Анотація: В Житомире ООО "ТК "Полесье Продукт" И ГП "Житомирский ликероводочный завод" презентовали новую серию особенной продукции "Z- Vodka ".
Знайти схожі

 1-10    11-11 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)