Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=антиокислювачі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:54(075.8)/Х20
Автор(и) : Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О., Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О.
Назва : Харчова хімія : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2012
Кільк.характеристики :504 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-966-2678-07-9: 120.00 грн
УДК : 664:54(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Харчові домішки-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): білки--вуглеводи--ліпіди--вода--мінеральні речовини--вітаміни--антибіотики--харчові антиокислювачі--харчові барвники--харчові добавки--модифіковані крохмалі--хімічні забруднення--емульгатори--біологічні забруднення--підсолоджувачі--мікотоксини--радіоактивне забруднення--забруднювачі хімічної природи
Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.05/Р 75
Автор(и) : Росивал, Ладислав, Энгст, Рудольф, Соколай, Александр
Назва : Посторонние вещества и пищевые добавки в продуктах
Паралельн. назви :Fremd und Zusatzstoffe in Lebensmitteln
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :264 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 259-262
Ціна : 1.60 р.
УДК : 663.05
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Харчові домішки-- Хімічний склад-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): загрязняющие вещества в продуктах--забруднювачі продуктів--неорганические биокатализаторы--неорганічні біокаталізатори--органические биокатализаторы--органічні біокаталізатори--антибиотики--антибіотики--антиоксиданты в пище животных--антиоксиданти в їжі тварин--загрязнение продуктов токсинами--забруднення продуктів токсинами--пищевые красители--харчові барвники--отбеливающие средства--відбілюючі засоби--загустители--загущувачі--эмульгаторы--емульгатори--стабилизаторы--стабілізатори--осветлители--освітлювачі--ароматические вещества--ароматичні речовини--сладкие вещества--солодкі речовини--микроэлементы--мікроелементи--консервирующие вещества--консервуючі речовини--антиокислители--антиокислювачі
Анотація: Сведения о химическом составе, технологических свойствах и предельных нормах содержания посторонних веществ в пищевых продуктах, пути попадания их в продукты и влияния на качество последних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)