Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=армянская кухня<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(47)/К95
Назва : Кухня народов СССР . -3-е изд., испр.
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1987
Кільк.характеристики :271 с.: фот.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.56(47)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): русская кухня--російська кухня--украинская кухня--українська кухня--белорусская кухня--білоруська кухня--узбекская кухня--узбецька кухня--казахская кухня--казахська кухня--грузинская кухня--грузинська кухня--азербайджанская кухня--азербайджанська кухня--литовская кухня--литовська кухня--молдавская кухня--молдавська кухня--латышская кухня--латишська кухня--киргизская кухня--киргизька кухня--таджикская кухня--таджикська кухня--армянская кухня--вірменська кухня--эстонская кухня--естонська кухня--карельская кухня--карельська кухня
Анотація: Огромное разнообразие блюд, способы приготовления пищи, национальные традиции кулинарии многочисленных народов и наций.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(47+57)/П 64
Автор(и) : Похлебкин, Вильям Васильевич
Назва : Национальные кухни наших народов. (Основные кулинарные направления, их история и особенности) : рецептура . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :605 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-10-001834-8: 12.00 крб
УДК : 641.55(47+57)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--история национальных кухонь--історія національних кухонь--русская кухня--російська кухня--белорусская кухня--білоруська кухня--молдавская кухня--молдавська кухня--армянская кухня--армянська кухня--азербайджанская кухня--азербайджанська кухня--казахская кухня--казахська кухня--киргизская кухня--киргизька кухня--узбекская кухня--узбецька кухня--таджикская кухня--таджицька кухня--туркменская кухня--туркменська кухня--латышская кухня--латиська кухня--литовская кухня--литовська кухня--эстонская кухня--естонська кухня--кухня финно-угорских народов--кухня фінно-угорських народів--кухни тюрко-язычных народов--кухні тюрко-мовних народів--заполярная кухня--заполярна кухня--монгольская кухня--монгольська кухня--еврейская кухня--єврейська кухня
Анотація: Книга знакомит с историей национальных кухонь народов, с подробной характеристикой, особенностями, технологическими приемами каждой из них.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович, Сопина, Лидия Николаевна
Назва : Советская национальная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. школа, 1990
Кільк.характеристики :319 с
ISBN, Ціна 5-06-000957-2: 2.50 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--народы мира--русская кухня--російська кухня--украинская кухня--українська кухня--белорусская кухня--білоруська кухня--молдавская кухня--молдавська кухня--грузинская кухня--грузинська кухня--армянская кухня--вірменська кухня--азербайджанская кухня--азербайджанська кухня--казахская кухня--казахська кухня--узбекская кухня--узбецька кухня--киргизская кухня--киргизька кухня--таджикская кухня--таджицька кухня--туркменская кухня--туркменська кухня--литовская кухня--литовська кухня--латвийская кухня--латвійська кухня--эстонская кухня--естонська кухня
Анотація: Рассмотрены особенности национальных кухонь народов Советского Союза, технология их приготовления и рецептура наиболее распространенных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(100)/М 48
Автор(и) : Мельник, Василий Макарович
Назва : Кухня народов СССР . -3-е изд.
Вихідні дані : Бендеры: Полиграфист, 1991
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88568-085-Х: 60.00 крб.
УДК : 641.5(100)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--русская кухня--російська кухня--украинская кухня--українська кухня--белорусская кухня--білоруська кухня--молдавская кухня--молдавська кухня--грузинская кухня--грузинська кухня--азербайджанская кухня--азербайджанська кухня--армянская кухня--вірменська кухня--литовская кухня--литовська кухня--латвийская кухня--латвійська кухня--эстонская кухня--естонська кухня--казахская кухня--казахська кухня--киргизская кухня--киргизька кухня--узбекская кухня--узбецька кухня--туркменская кухня--туркменська кухня--таджикская кухня--таджицька кухня
Анотація: В книге дается краткое описание национальной кухни и приводится 591 рецепт приготовления наиболее популярных и характерных блюд народов Советского Союза.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(47+57)/Ф 39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Кухня народов СССР
Вихідні дані : Киев: Час, 1990
Кільк.характеристики :320 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88520-098-Х: 6.00 р.
УДК : 641.56(47+57)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения об особенностях национальных кухонь народностей, рецепты национальных блюд с подробным изложением технологии их приготовления.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П99
Назва : 50 000 лучших кулинарных рецептов
Вихідні дані : Минск: Харвест, 2004
Кільк.характеристики :416 с.: цв. ил., рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 985-13-2359-4: 32.90 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Анотація: Особенности национальных кухонь различных стран мира, характерные приемы приготовления пищи, рецептура наиболее популярных и вкусных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)