Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безалкогольні напої<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Властивості-- Якість
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075)/Д66
Автор(и) : Домарецький В. А., Прибильський В. Л., Михайлов М. Г.
Назва : Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : підручник
Вихідні дані : Вінниця: Нова Книга, 2005
Кільк.характеристики :408 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 401
ISBN, Ціна 966-8609-02-6: 75.00, 81.00, грн
УДК : 664.87(075)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Рослинна сировина-- Переробка-- Екстрактии
Анотація: Виробництво солоду, екстрактів і концентратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків морсів, настоїв тощо.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології-- Задачі (навч.)
Географіч. рубрики:
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.87:640.432(07/А87-983794
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич
Назва : Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах : учеб. пособие . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2016
Кільк.характеристики :239, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Прил.: с. 220-236. - Лит.: с. 237
ISBN, Ціна 978-617-673-418-5: 107.20 грн
УДК : 641.87:640.432(075.8)
ББК : 36.991я73
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Підприємства-- Продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): функционирование баров--функціонування барів--материально-техническое обеспечение баров--матеріально-технічне обслуговування барів--организация работы баров--організація роботи барів--обслуживание потребителей--обслуговування споживачів--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--подача напитков--подача напоїв--смешанные напитки--змішані напої--коктейли--коктейлі--алкогольные напитки--алкогольні напої
Анотація: Классификация баров, порядок подготовки бара к приему посетителей, требования к персоналу по их обслуживанию, а также классификация напитков, особенности их подачи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664+60(075)/Х22
Автор(и) : Пирог Т. П., Антонюк М. М., Скроцька О. І., Кігель Н. Ф.
Назва : Харчова біотехнологія : підручник
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :407, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 391-401
ISBN, Ціна 978-617-7320-31-8: 185.00 грн
УДК : 664+60(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біотехнологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми харчових технологій--молочні ферменті продукти--ферментовані м'ясні вироби--хлібобулочні вироби--алкогольні напої--слабоалкогольні напої--безалкогольні напої--ферментовані продукти--мікробіота безглютенових заквасок--ферменти мікробного походження--біологічно активні добавки--продукти мікробного синтезу--харчові добавки--біологічно активні сполуки--генетично модифіковані організми--безпека генетично модифікованих організмів
Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7(075.8)/Л12
Автор(и) : Доценко В. Ф., Сильчук Т. А., Голікова Т. П., Корецька І. Л., Фурманова Ю, П.
Назва : Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :379, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-96-1: 250.00 грн
УДК : 664.6/.7(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Методи аналізу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварний солод--оцінювання якості пива--безалкогольні напої--молочні продукти--якість молока--кисломолочні продукти--згущені молочні консерви--оцінювання якості м'яса--м'ясні напівфабрикати--ковбасні вироби--властивості м'ясних фаршів--хімічний склад жирів--хімічний склад олії--консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 634:631.24:631.56/В54-007859
Автор(и) : Гриник І. В., Омельченко І. К., Литовченко О. М., Бублик М. О.
Назва : Вітчизняні технології виробництва, зберігання та переробки плодів і ягід в Україні
Вихідні дані : Київ: Преса України, 2012
Кільк.характеристики :118, [2] с.: іл., рис., табл.
Колективи : Інститут садівництва Національної академії аграрних наук
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-472-114-8: 45.00 грн
УДК : 634:631.24:631.563.8](477)
ББК : 42.35(4УКР)
Предметні рубрики: Плодівництво-- Виробництво --Україна
Плодівництво-- Зберігання --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зональне розміщення садівництва--родючість грунтів--садивний матеріал--насадження зерняткових культур--плоди кісточкових культур--вишня--черешня--яблуня--слива--груша--малина--суниця--жимолость синя--механізація інтенсивних садів--ягідні культури--зберігання плодів--зберігання ягід--переробка плодів--переробка ягід--безалкогольні напої--вина--нектари--лікери--інноваційні технології садівництва
Анотація: Інтенсивні ресурсозберігальні технології, високопродуктивні імунні сорти плодо-ягідних культур.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1/.8(075)/П12
Автор(и) : Паденькив Я. Я.
Назва : Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья : учеб.-практ. пособие
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2017
Кільк.характеристики :434, [9] с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 978-611-01-0900-0: 232.00 грн
УДК : 663.1/.8(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Рослинна сировина-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): компоненты пищевых продуктов--компоненти харчових продуктів--биологически активные добавки--біологічно активні добавки--водоподготовка--водопідготовка--солодовые экстракты--солодові екстракти--спиртовые концентраты--лекарственные растения--лікарські рослини--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--алкогольные напитки--алкгольні напої--спиртные соки--спиртові соки--морсы--морси--соки растительного происхождения--соки рослинного походження--концентраты растительного происхождения--концентрати рослинного походження--экология производства--екологія виробництва
Анотація: Положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 21
Автор(и) : Мальцев, Петр Михайлович
Назва : Технология бродильных производств : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555
Ціна : 1.50 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36.870я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бродильное производство--спиртовое брожение--спиртове бродіння--сырье бродильных производств--сировина бродильних виробництв--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--спирт из мелассы--спирт із меласи--технология пива--технологія пива--технология хлебного кваса--технологія хлібного квасу--технология вина--технологія вина--технология коньяков--технологія коньяків--кальвадос--технология рома--технологія рому--виски--віски--технология водки--технологія горілки--технология ликеров--технологія лікерів--газированные напитки--газовані напої--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--производство уксуса--технологія уксусу--технология молочной кислоты--технологія молочної кислоти--технология лимонной кислоты--технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)