Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безопасность питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 349.41(4УКР)(03)/В 39
Назва : Ветеринарія в Україні: Нормативні документи
Вихідні дані : К.: КНТ, 2007
Кільк.характеристики :496 с
ISBN, Ціна 966-373-164-8: 040.00 грн
УДК : 349.41(4УКР)(03)
ББК : 67.9(4УКР)307.1я2
Предметні рубрики: Аграрне сільськогосподарське право
Географіч. рубрики:
Анотація: Правові, організаційні та фінансові засади функціонування ветеринарної медицини.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/О75
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Артеменко, Віктор Станіславович, Головко, Микола Павлович, Коваленко, Валентина Олексіївна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Горбань, Віктор Григорович
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :558 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 223-554. - Л-ра: с. 555-557
ISBN, Ціна 978-966-680-427-6: 75.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Охорона здоров'я
Географіч. рубрики:
Анотація: Наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, надана характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей іпідлітків, людей похилого віку).
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613:331.4(075.8)/Б40
Автор(и) : Яворовський О. П., Шевцова В. М., Зенкіна В. І., Шкурко Г. А.
Назва : Безпека життєдіяльності, основи охорони праці : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Медицина, 2015
Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл., сх.
Примітки : Скор.: с. 4. - Л-ра в кінці розд. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-505-452-9: 100.00 грн
УДК : 613:331.4(075.8) + 504.75(075.8)
ББК : 51.24я73 + 20.7я73
Предметні рубрики: Безпека жіттєдіяльності
Медичні працівники-- Охорона праці
Фармацевти-- Охорона праці
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено загальні питання безпеки життєдіяльності людини. Значна увага приділяється охороні праці медичних і фармацевтичних працівників.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Основные понятия "Барьерных" технологий
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 32-33: рис. (Шифр mjab/2018/7)
Предметні рубрики: Продовольча безпека
М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--безопасность питания--безпека харчування--безопасность мясных продуктов--безпека м'ясних продуктів--термическая обработка мяса--термічна обробка м'яса
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)