Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безпека продовольчої сировини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 346.1(477)(075.8)/В 54
Автор(и) : Віхров О.П.
Назва : Господарське право. Спеціальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Слово, 2006
Кільк.характеристики :344 с
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340
ISBN, Ціна 966-8407-33-4: 035.00 грн
УДК : 346.1(477)(075.8)
ББК : 67.9(4УКР)303я73
Предметні рубрики: Господарське право
Географіч. рубрики:
Анотація: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 575(075.8)/Б64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Генно-модифіковані організми: за і проти : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :127, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 125-127
ISBN, Ціна 978-617-673-100-9: 36.00, 64.00, грн
УДК : 575(075.8)
ББК : 28.04я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Генна інженерія
Біотехнологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): генно-модифіковані продукти--генетичний код--розвиток біотехнології--генно-модифіковані організми--трансгенні тварини--трансгенні рослини--технології харчового виробництва--харчові ризики--агротехнічні ризики--екологічні ризики--генетична інженерія тварин--безпека продовольчої сировини--безпека харчових продуктів
Анотація: Розглянуто питання сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)