Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=белковые продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.142.2/П27
Автор(и) : Храмцов А. Г., Павлов В. А., Нестеренко П. Г., Холодов Г. И.
Назва : Переработка и использование молочной сыворотки : технолог. тетрадь
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 269-271. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-260-00084-6: 1.30 р.
УДК : 637.142.2
ББК : 36.959
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная продукция--молочная сыворотка--молочна сироватка--сливки--вершки--сгущенные концентраты--згущені концентрати--белковые продукты--білкові продукти--молочный сахар--молочний цукор--хлебопекарная промышленность--хлібопекарська промисловість--кондитерские изделия--кондитерські вироби--мороженое--морозиво--кормопроизводство--кормовиробництво
Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.14.055/З-22
Автор(и) : Залашко, Михаил Валентинович
Назва : Биотехнология переработки молочной сыворотки
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 188-191
ISBN, Ціна 5-10-000931-4: 0.70 р.
УДК : 637.14.055
ББК : 36.953
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Біотехнологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--биотехнология--состав молочной сыворотки--склад молочної сироватки--свойства молочной сыворотки--властивості молочної сироватки--микрофлора молочной сыворотки--мікрофлора молочної сироватки--брожение лактозы--бродіння лактози--окисление лактозы--окислювання лактози--белковые продукты--білкові продукти--кормовые продукты--кормові продукти--продукты биосинтеза--продукти біосинтезу--микробная биотехнология--мікробна біотехнологія
Анотація: Производство продуктов микробного синтеза при использовании в качестве субстрата молочной сыворотки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.34(075.8)/П 31
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна, Носенко, Тетяна Тимофіївна
Назва : Біохмія та технологія оліє-жирової сировини : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292
ISBN, Ціна 978-611-01-0035-9: 68.00 грн
УДК : 664.34(075.8)
ББК : 35.782.1я73
Предметні рубрики: Біохімія-- Продукція рослинництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)