Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=биологические особенности кур<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.52/М94
Автор(и) : Мымрин, Игорь Анатольевич
Назва : Технология производства мяса бройлеров : учеб. пособие для ФПК
Вихідні дані : М.: Колос, 1980
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Серія: Учебные пособия для факультетов повышения квалификации руководящих кадров колхозов и совхозов и специалистов сельского хозяйства
Примітки : Лит.: с. 222-223
Ціна : 0.50 р.
УДК : 636.52
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясне виробництво-- Технолгія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности кур--біологічні особливості курей--племенная работа в мясном птицеводстве--племінна робота в м'ясному птахівництві--производство инкубационных яиц--виробництво інкубаційних яєць--комплектование родительского стада--комплектування батьківського стада--инкубация яиц--інкубація яєць--выращивание бройлеров--вирощування бройлерів--выращивание ремонтного молодняка--вирощування ремотного молодняка--убой птицы--забій птиці
Анотація: Освещены технологии производства мяса бройлеров, включая племенную работу, производство инкубационных яиц, выращивание молодняка, убой птицы и обработку тушек.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)