Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 169
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-169 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Д23
Назва : 200 кулинарных рецептов из мяса
Вихідні дані : Б.м., 1990
Кільк.характеристики :76 с
Ціна : 3.70 р.
ББК : 36.992
Предметні рубрики: М'ясні страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные блюда--жареное мясо--смажене м'ясо--рубленое мясо--нарізане м'ясо--измельченное мясо--подрібнене м'ясо--запеченное мясо--запечене м'ясо--пловы--плови--пельмени--пельмені--манты--манти--мясные соусы--м'ясні соуси
Анотація: [Жареное, рубленое, запеченное мясо, соусы к мясным блюдам.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/П99
Назва : 500 полезных советов по дому
Вихідні дані : Вильнюс: Полюс, 1991
Кільк.характеристики :64 с.: рис.
Ціна : 3.40 р.
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--советы--мясные изделия--м'ясні вироби--бдюда из рыбы--страви з риби--мучные изделия--мучні вироби--молочные блюда--молочні страви--овощые блюда--овочеві страви--приготовление напитков--приготування напоїв--уборка дома--прибирання дому--домашняя химчистка--домашня хімчистка--уход за кухней--догляд за кухнею--уход за ванной--догляд за ванною--борьба с насекомыми--боротьба з комахами--комнатные растения--кімнатні рослини
Анотація: Полезные советы по многочисленным вопросам по уходу за домом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/С30
Назва : 777 блюд из картофеля
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1989
Кільк.характеристики :317, [3] с
Примітки : Лит.: с. 318
ISBN, Ціна 5-620-00164-4: 2.20 р.
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Картопля-- Овочеві страви-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): салаты--салати--супы--супи--вторые блюда--другі страви--сладкие блюда--солодкі страви--картофельные заготовки--картопляні заготівлі
Анотація: Рецепты различных блюд из картофеля, которые готовят у нас и за рубежом. Они просты, несложны в приготовлении, некоторые из них весьма оригинальны.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/С30
Назва : 777 блюд из картофеля
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1990
Кільк.характеристики :320 с
Примітки : Лит.: с. 319
ISBN, Ціна 5-620-00499-6: 2.10 р.
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Картопля-- Овочеві страви-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): салаты --салати--супы--супи--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--сладкие блюда--солодкі страви--история картофеля--історія картоплі
Анотація: Рецепты различных блюд из картофеля, которые готовят у нас в стране и за рубежом.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(477)/А79
Автор(и) : Artiukh, Lidia
Назва : Ukrainian cuisine and folk traditions
Вихідні дані : Kiev: Baltia-Druk, 2016
Кільк.характеристики :223 с.: ill.
Примітки : Ind.: p.220- 222. - Lit.: p. 223
ISBN, Ціна 978-617-516-016-9: 448.96 грн
УДК : 641.56(477) + 39(477)
ББК : 36.997(4УКР) + 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська
Етнографія --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українська кухня--украинская кухня--українські традиції--украинские традиции--этнография--українські страви--украинские блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: 23 sections of the book are devoted to the holidays of the calendar year of the Ukrainian people - from Christmas Eve to St. Andrew's Day. Each section contains an ethnographic sketch and detailed recipes of traditional dishes of national cuisine (total about 300). The reader will get acquainted with the customs that our ancestors adhered to at the festive table. Each hostess will have the opportunity to diversify the menu of her family with delicious borsch, sausages, vareniki and many other delicious dishes, recipes carefully collected by the author in different regions of Ukraine.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/H12
Автор(и) : Hadamuscin, John
Назва : John Hadamuscin's down home : a year of cooking, entertaining, and living easy
Вихідні дані : New York: Harmony books, 1993
Кільк.характеристики :192 с
Примітки : Текст англ. - Ind.: p. 188-191
ISBN, Ціна 0-517-58931-1: 150000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--приготування їжі--приготовление еды--приготування страв--приготовление блюд--домашні страви--домашние блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.682/R53
Автор(и) : Richon, Christina
Назва : Weihnachtsplaetzchen: Himmlisch lecker und bezaubernd suess
Вихідні дані : Berlin: Graefe, 2013
Кільк.характеристики :64 S.: Ill.
ISBN, Ціна 978-3-8338-3434-9: 80.00 грн
УДК : 664.682
ББК : 36.865
Предметні рубрики: Свята-- Страви
Географіч. рубрики:
Анотація: Alle Jahre wieder: Drau?en rieselt leise der Schnee, der Kamin knistert und durchs ganze Haus zieht der Duft von frisch gebackenen Lebkuchen, Zimtsternen und Vanillekipferln. Doch Moment mal, hier duftet es auch erfrischend neu aus der Weihnachtsbackstube: Kirsch-Zimt-Wurfel, Gewurzschnecken mit Kakaobohnen und Pistazien-Sable setzen neue Glanzlichter auf die bunten Teller. Zusammen mit den hei? geliebten Klassikern der Weihnachtszeit gehen sie den Backern leicht von der Hand und verschwinden schnell in den Mundern erwartungsfroher Naschkatzen. Mit praktischen Tipps zu Teigen, Deko und Geschenkverpackungen bleibt schon vor dem Fest kein Wunsch mehr offen.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/W17
Автор(и) : Walker, Charlotte
Назва : Fish and shellfish
Вихідні дані : Los Angeles, Calif.: HPBooks, 1984
Кільк.характеристики :160 с
Примітки : Текст англ.
ISBN, Ціна 1-55788-058-1: 100000.00 крб
УДК : 641
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--кулинария--рибні страви--рыбные блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--риба--рыба--їжа--еда--молюски--моллюски
Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.083(075)/А35
Автор(и) : Бурлака В. А., Горальський Л. П., Засекін Д. А., Скоромна О. І.
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2010
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483
ISBN, Ціна 978-966-655-540-6: 50.00 грн
УДК : 636.083(075)
ББК : 45.4я73
Предметні рубрики: Підсобні господарства-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Тваринництво
Фермерське господарство-- Відходи
Сільськогосподарські тварини-- Радіонукліди
Велика рогата худоба
Свині
Кролі
Нутрії
Кури
Гуси
Індики
Бджоли
Кінологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/А 35
Назва : Азбука питания
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1990
Кільк.характеристики :688 с.: рис., табл.
Серія: Сельская семья: культура, эстетика, быт
Примітки : Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-620-00195-4: 7.00 р.
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--полноценная пища--повноцінна їжа--разумная кулинария--розумна кулінарія--бутерброды--бутерброди--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из овощей--страви із овочів--грибные блюда--грибні страви--молочные блюда--молочні страви--крупяные блюда--круп'яні страви--мучные блюда--борошняні страви--напитки--напої--домашние сладости--домашні солодощі--национальные кухни--національні кухні--культура питания--культура харчування--блюда для тучных людей--страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 53.592/А41
Автор(и) : Аксёнов, Александр Петрович
Назва : Не дадим нечисти победить
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 1997
Кільк.характеристики :352 с
ISBN, Ціна 966-7104-23-0: 4.50 грн
ББК : 53.592
Предметні рубрики: Нетрадиційна медицина
Географіч. рубрики:
Анотація: О нетрадиционных методах лечения.
Примірники :
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2(031)/А72
Автор(и) : Антонов, Александр Иванович, Горяйнов, Алексей Георгиевич
Назва : Большая новейшая энциклопедия рыбалки
Вихідні дані : М.: РИПОЛ классик, 2011
Кільк.характеристики :608 с.: рис.
Серія: Любителям рыбалки и охоты
ISBN, Ціна 978-5-386-02964-7: 56.00 грн
УДК : 639.2(031)
ББК : 47.2я2
Предметні рубрики: Рибальство
Географіч. рубрики:
Анотація: Повадки рыб, способы ловли, характеристики снастей, нюансы рыболовных сезонов, рыболовные маршруты, кулинарные советы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 398.3(477)/А86
Автор(и) : Артюх, Лідія Федорівна
Назва : Звичаї українців у народному календарі
Вихідні дані : К.: Балтія-Друк, 2012
Кільк.характеристики :223, [1] с.: іл.
Примітки : Покажч. страв: с. 220-222. - Бібліогр.: с. 223
ISBN, Ціна 978-966-8137-93-8: 199.00 грн
УДК : 398.3(477)
ББК : 63.59(4УКР)
Предметні рубрики: Етнографія-- Звичаї --Україна
Народна культура-- Історія --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Історико-етнографічна харктеристика святкової та обрядової їжі, починаючи від Святого вечора напередодні Різдва й закінчуючи вечерею на святого Миколая, а також опис найхарактерніших для цих подій народних страв.
Примірники : всього : АБ(1), ЧЗ(1), ФОНД(2), БГ(1), МИСТ(2)
Вільні : АБ(1), ЧЗ(1), ФОНД(2), БГ(1), МИСТ(2)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56(=161.1/Б 26-264806
Автор(и) : Барсукова, Евгения Федоровна
Назва : Русская кухня
Вихідні дані : Ленинград: Лениздат, 1989
Кільк.характеристики :174 с.: фот.
Примітки : Прил.: с. 171-172
ISBN, Ціна 5-289-00354-1: 1.20 р.
УДК : 641.55/.56(=161.1)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Росіійська Федерація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные закуски--холодні закуски--супы--супи--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из овощей--страви із овочів--грибная кулинария--грибна кулінарія--блюда из круп--страви із круп--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из черствого хлеба--вироби із черствого хліба--азбука кулинарии--азбука кулінарії
Анотація: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3.05/Б37
Автор(и) : Бегунов, Виталий Львович
Назва : Книга о сыре : О его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.3.05
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--история сыра--історія сиру--пищевая ценность сыра--харчова цінність сиру--вкусовые свойства сыра--смакові властивості сиру--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--блюда из сыров--страви з сирів
Анотація: Пищевая ценность и вкусовые свойства сыра, виды сыров, рецепты сырных закусок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(031)/Б44
Автор(и) : Беляева, Алла Михайловна
Назва : Энциклопедия ресторанного бизнеса
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: ил., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537
ISBN, Ціна 978-966-481-245-7: 52.00 грн
УДК : 642.5(031)
ББК : 36.995я2
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Б71
Назва : Блюда из грибов
Вихідні дані : Минск: Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
ISBN, Ціна 985-11-0021-8: 325000 грн
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Грибні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка грибов--переробка грибів--хранение грибов--зберігання грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные салаты--грибні салати--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--грибные мучные изделия--грибні борошняні вироби--грибные начинки--грибні начинки
Анотація: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.81/Б71
Назва : Блюда из мяса и птицы
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3107-X: 8.00 грн
УДК : 641.81
ББК : 36.992
Предметні рубрики: М’ясні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда из говядины--страви із яловичини--блюда из телятины--страви із телятини--блюда из свинины--страви із свинини--блюда из баранины--страви із баранини--блюда из кролика--страви із кролика--блюда из кур--страви із курей--блюда из индейки--страви із індички--блюда из утки--страви із качки--блюда из гуся--страви із гуски--соусы--соуси
Анотація: Отбивные и буженина, домашние колбасы, голубцы... Вкусно и сытно. Все эти замечательные блюда вы сможете приготовить, воспользовавшись рецептами данной книги.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда из овощей и фруктов
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :318 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3154-1: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Овочеві страви-- Приготування-- Рецептура
Фруктово-ягідні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): картофельные блюда--страви з картоплі--блюда с капусты--страви з капусти--блюда с кабачков--кабачкові страви--блюда с баклажан--страви з баклажан--морковные блюда--страви з моркви--блюда с перца--страви з перцю--блюда с помидор--страви з помідор--блюда с огурцов--страви з огірків--блюда из фруктов--фруктові страви
Анотація: Оригинальные рецепты, практические советы и рекомендации опытных кулинаров по приготовлению блюд из овощей и фруктов, знание которых поможет сохранить вкус, аромат и их полезные свойства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

21.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/Б 71
Назва : Блюда из птицы . -2-е изд.
Вихідні дані : Минск: Бел. Энцикл., 1995
Кільк.характеристики :431 с.: рис.
ISBN, Ціна 985-11-0005-6: 235000.00 крб.
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Птиця
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--птица--блюда из курицы--страви із курки--блюда из индейки--страви із індичатини--блюда из утки--страви із качки--блюда из гуся--страви із гуски--блюда из цесарки--страви із цесарки--блюда из пернатой дичи--страви із пернатої дичини
Анотація: Предложены многочисленные рецепты всевозможных закусок, первых, вторых и мучных блюд из птицы, а также из её субпродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

22.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56:664.959/Б71
Назва : Блюда из рыбы и морепродуктов
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3166-5: 9.00 грн
УДК : 641.56:664.959
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные рыбные закуски--холодні рибні закуски--горячие рыбные закуски--гарячі рибні закуски--рыбные супы--рибні супи--юшка--отварная рыба--відварена риба--жареная рыба--смажена риба--запеченная рыба--запечена риба--копченая рыба--копчена риба--рубленые рыбные изделия--рублені рибні вироби
Анотація: Книга содержит рецепты приготовления самых разных блюд из рыбы и морепродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

23.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

24.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(477)/Б71
Назва : Блюда Тавриды
Вихідні дані : Симферополь: Таврия, 1989
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
ISBN, Ціна 5-7780-0143-6: 30.00, 2.20, грн
УДК : 641/642(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня кримськотатарська-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): блюда--кулинария--приготовление еды--приготування їжі--холодные блюда--холодні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десертные блюда--десертні страви
Анотація: Технология приготовления различных блюд крымской кухни, восстановлены некоторые давно забытые рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

25.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

26.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Назва : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметні рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Знайти схожі

27.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 39(477)/Б81
Автор(и) : Бондарчук, Інна Іванівна
Назва : Українка нашого краю : авт. курс лекцій
Вихідні дані : Житомир: [б. в.], 2001
Кільк.характеристики :59, [1] с.: портр., фот.
Колективи : Житомирський обласний центр соціальних служб для молоді
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 3.00, 10.00, грн
УДК : 39(477)
ББК : 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Етнографія --Україна
Анотація: Лекції присвячені ролі жінки в житті українського суспільства. Авторка розглядає українську жінку як берегиню української родини, як матір, дружину, господарку, домашню лікарку, тощо. Матеріали подаються в історичному аспекті. Є приклади по Житомирській області.
Примірники : всього : КР(2), ФОНД(1)
Вільні : КР(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

28.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Б83
Автор(и) : Боровская, Элга
Назва : Как накормить семью сытно и дешево : антикризисная кулинария
Вихідні дані : Москва: Эксмо, 2009
Кільк.характеристики :511, [1] с.: рис., табл.
Серія: Кулинарное искусство
ISBN, Ціна 978-5-699-34596-0: 60.00 грн
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние обеды--домашні обіди--овощное меню--овочеві блюда--рыбная кулинария--рибна кулінарія--макаронные изделия--макаронні вироби--мучные блюда--борошняні блюда--домашние заготовки--домашні заготовки--консервирование--консервування--бутерброды--бутерброди
Анотація: Антикризисная кулинарная программа, включающая разнообразные рецепты блюд из продуктов, которые можно купить по доступным ценам.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

29.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.82/Б 86
Автор(и) : Ботанин, Савва Перфильевич, Скуратова, Зинаида Васильевна, Беркасова, Валентина Анатольевна
Назва : Блюда из яиц : рецепты, полезные советы
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :174 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-282-00524-7: 5.00 грн
УДК : 641.82
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Яйця
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--яйца фаршированные--яйця фаршировані--бутерброды--салаты--салати--супы--супи--омлети--омлеты--суфле--напитки с яйцом--напої з яйцем--эг-ног--ег-ног--флипы--фліпи--физы--фізи
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий, в состав которых входят куриные яйца.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

30.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.89(477)/Б93
Автор(и) : Бутченко, Людмила Іванівна
Назва : Природа в житті українського народу
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :184 с
Примітки : Бібліогр.: с. 183
ISBN, Ціна 978-966-7035-84-6: 15.60 грн
УДК : 615.89(477)
ББК : 53.592(4УКР)
Предметні рубрики: Корисні рослини --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Ця книга про красу рідного краю, звичаї, шанування і використання рослин, їх дивовижну здатність пристосовуватися до різних умов довкілля.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-169 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)