Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 169
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-169 
1.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.34/Г68
Автор(и) : Гордиенко, Василий Артемович, Либерштейн, Иосиф Ильич
Назва : Кладовая белка
Вихідні дані : М.: Колос, 1969
Кільк.характеристики :151 с.: рис.
Серія: Научно-популярная литература
Примітки : Библиогр.: с. 150
Ціна : 0.16 р.
УДК : 633.34
ББК : 42.113.6
Предметні рубрики: Соя
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история культуры сои--історія культури сої--биология сои--біологія сої--использование сои--використання сої--выращивание сои--вирощування сої--питательность сои--поживність сої--соевые продукты--соєві продукти--соевое сырье--соєва сировина--блюда из сои--страви із сої
Анотація: Биология, выращивание, использование сои, приготовление блюд из этого растения.
Примірники :
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 47.1/О-92
Автор(и) : Гаврин, Василий Федорович, Иванов, Генрих Иванович, Кривенко, Виталий Григорьевич, Романов, Александр Николаевич
Назва : Охота на дичь (биологические основы промысла)
Вихідні дані : Москва: Лес. пром-сть, 1976
Кільк.характеристики :175 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Лит.: с. 174. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.73 р.
ББК : 47.1
Предметні рубрики: Мисливство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): охота--водоплавающие птицы--водоплавні птахи--боровая дичь--борова дичина--зайцы--зайці--биология дичи--біологія дичини--численность дичи--чисельність дичини--нормирование промысла--нормування промислу--способы охоты--способи полювання--блюда из дичи--блюда з дичини
Анотація: Образ жизни тетеревиных птиц и зайцев, сведения об их численности, о перелетах, семейных отношениях.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-046.22/П 99
Автор(и) : Пятницкий, Тезий Антонович
Назва : Диетические блюда : приготовление в домашних условиях
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1977
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.56-046.22
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--домашнее приготовление--диетические холодные блюда--дієтичні холодні страви--диетические супы--дієтичні супи--диетические вторые блюда--дієтичні другі страви--диетические изделия из теста--дієтичні вироби з тіста--гарниры--гарніри--соусы--соуси--диетические десертные блюда--дієтичні десертні страви--напитки--напої--диеты--дієти
Анотація: Книга для тех, кто предпочитает профилактическое и лечебное питание готовить в домашних условиях.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.95.037/П 76
Назва : Применение холода в пищевой промышленности : холод в рыбной и пищевой промышленности : справочник
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :152 с.: рис., табл.
Серія: Холодильная техника
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 148-149. - Уклад. зазнач. на звороті тит. арк.
Ціна : 0.75 р.
УДК : 664.95.037
ББК : 36.813
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Рибні продукти-- Холодильна техніка
Харчові виробництва-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодильное консервирование рыбы--холодильне консервування риби--береговые холодильники--берегові холодильники--обработка рыбы холодом--обробка риби холодом--холодильная техника в кондитерской промышленности--холодильна техніка в кондитерській промисловості--холодильная техника в хлебопечении--холодильна техніка в хлібопеченні--замороженные готовые блюда--заморожені готові блюда--фруктовые холодильники--фруктові холодильники--холодильная техника в пивоварении--холодильна техніка в пивоварінні
Анотація: Приведены технологические процессы холодильного консервирования рыбы, применение холода в кондитерской. хлебопекарной и плодоовощной промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=511.111)/У 87
Автор(и) : Уусивирта, Хилкка
Назва : Финская национальная кухня
Паралельн. назви :Supisuomalaiset herkut
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :72 с.: рис.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 641.56(=511.111)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня фінська-- Традиції-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня финская--традиции финской кухни--мясные закуски--м'ясні закуски--рыбные закуски--рибні закуски--молочно-яичные закуски--молочно-яйцеві закуски--закусочные салаты--закусочні салати--пироги--супы--супи--субпродуктовые блюда--субпродуктові страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий финской национальной кухни.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 638.1/Р93
Автор(и) : Рыбальченко, Алексей Николаевич
Назва : Загадка пчелиного роя
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1982
Кільк.характеристики :127 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 126
Ціна : 0.30 р.
УДК : 638.1
ББК : 46.91
Предметні рубрики: Бджільництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история пчеловодства--історія бджільництва--пасека--пасіка--кулинарные блюда--кулінарні страви--лечебные свойства меда--лікувальні властивості меду
Анотація: История пчеловодства, устройство пасеки, лечебные и питательные свойства меда.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/Д81
Автор(и) : Дудка, Ирина Александровна, Вассер, Соломон Павлович
Назва : Грибы: путеводитель по выставке
Вихідні дані : К.: Наукова думка, 1982
Кільк.характеристики :186 с.: ил.
Серія: Научно-популярная литература
Примітки : Лит.: с. 160
Ціна : 0.70 р.
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика грибов--характеристика грибів--пищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--условно съедобные грибы--умовно їстівні гриби--несъедобные грибы--неїстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--переработка грибов--переробка грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Характеристика, экология, распространение съедобных и ядовитых грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2.052/П56
Автор(и) : Пономарев, Юрий Борисович, Линник, Владимир Яковлевич
Назва : Ловля рыбы в водохранилищах
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1983
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Ціна : 0.70 р.
УДК : 639.2.052
ББК : 47.224.3
Предметні рубрики: Рибальство-- Водосховища
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рыболовля--водохранилища--снасти--снасті--насадки--приманки--принади--виды рыб--види риб--сохранение улова--зберігання улову--рибні страви--рыбные блюда--болезни рыб--хвороби риб--заморы рыб--підмор риб
Анотація: Биология разных видов рыб и особенности их питания в различных водоемах, рыболовные снасти, насадки и приманки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.283.7/К44
Автор(и) : Кисляковская, Валентина Гавриловна, Васильева, Лия Петровна, Гурвич, Диана Бениционовна
Назва : Питание детей раннего и дошкольного возраста : пособ. для воспитателя дет. сада . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Просвещение, 1983
Кільк.характеристики :207 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 132
Ціна : 0.60 р.
ББК : 51.283.7
Предметні рубрики: Дошкільники-- Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): питание детей--харчування дітей--гигиена пищевого блока--гігієна харчового блоку--блюда для детей--страви для дітей--организация питания--організація харчування--заготовка продуктов питания--заготівля продуктів харчування
Анотація: Даются сведения о рациональном питании детей дошкольного возраста, предлагаются рационы питания с указанием объемов порций и содержания в них питательных веществ, необходимых для нормального развития детей, даются рекомендации по организации питания детей в дошкольных учреждениях.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/W17
Автор(и) : Walker, Charlotte
Назва : Fish and shellfish
Вихідні дані : Los Angeles, Calif.: HPBooks, 1984
Кільк.характеристики :160 с
Примітки : Текст англ.
ISBN, Ціна 1-55788-058-1: 100000.00 крб
УДК : 641
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--кулинария--рибні страви--рыбные блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--риба--рыба--їжа--еда--молюски--моллюски
Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.88:635.1/8/Д81
Автор(и) : Дудченко, Любовь Григорьевна, Кривенко, Валерия Всеволодовна
Назва : Пищевые растения - целители
Вихідні дані : Киев: Наук. думка, 1985
Кільк.характеристики :128 с
Серія: Научно-популярная литература
Примітки : Лит.: с. 125-126
Ціна : 0.30 р.
УДК : 633.88:635.1/8
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочі-- Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): целебная сила растений--цілюща сила рослин--характеристика пищевых растений--характеристика харчових рослин--диетические блюда--дієтичні страви
Анотація: Изложена характеристика биохимического состава, определяющего целебную силу и применение в рациональном питании, медицине и диетологии 63 видов растений, культивируемых на огородах и бахчах Украины.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/56/С56
Автор(и) : Теплы М., Плавцова Р., Румлова В., Винш Я.
Назва : Современная молочная кухня
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :239, [1] с.: рис.
Примітки : Предм. указ.: с. 218-224
Ціна : 5.00 грн
УДК : 641.55/56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Молочні страви
Географіч. рубрики:
Анотація: В книге представлены рецепты блюд и изделий молочной чешской кухни.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.8/Ф 27
Автор(и) : Фатов, Михаил Федорович, Холодков, Виктор Васильевич
Назва : 1000 блюд ресторанной кухни
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.8
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанное дело--кулинария--холодные блюда--холодні страви--супы--супи--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з круп--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из мяса--страви з м'яса--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из дичи--страви з дичини--гарнири--гарниры--соусы--соуси--напитки--напої--мучные блюда--борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3.05/Б37
Автор(и) : Бегунов, Виталий Львович
Назва : Книга о сыре : О его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.3.05
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--история сыра--історія сиру--пищевая ценность сыра--харчова цінність сиру--вкусовые свойства сыра--смакові властивості сиру--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--блюда из сыров--страви з сирів
Анотація: Пищевая ценность и вкусовые свойства сыра, виды сыров, рецепты сырных закусок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Кошик, Алла Сергеевна
Назва : Картофель в нашем доме
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :200 с.: рис.
Ціна : 1.50 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Картопля-- Рецептура
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--картофель в питании--картопля в харчуванні--салаты из картофеля--салати із картоплі--забавные блюда из картофеля--кумедні картопляні страви--сладкие картофельные изделия--солодкі картопляні страви--крахмал--крохмаль--блюда из картофеля--картопляні страви
Анотація: Приведены рецепты приготовления блюд из картофеля и даны практические советы хозяйке по его кулинарной обработке, оформлению и украшению блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.691.89/З-68
Автор(и) : Злотин, Александр Зиновьевич
Назва : Насекомые служат человеку
Вихідні дані : Киев: Наук. думка, 1986
Кільк.характеристики :102 с.: рис.
Серія: Научно-популярная литература
Примітки : Лит.: с. 101-102
Ціна : 0.20 р.
ББК : 28.691.89
Предметні рубрики: Комахи-- Використання
Географіч. рубрики:
Анотація: В книге обобщены многочисленные факты об использовании продуктов жизнедеятельности насекомых в рационе питания человека, медицинской практике, роль насекомых в науке и др.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--мясное детское питание--м'ясне дитяче харчування
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.348/Ф46
Автор(и) : Фехер, Белане
Назва : Спаржа
Паралельн. назви :A spárga
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :129 с.: рис., табл.
Серія: Приусадебное хозяйство
Примітки : Лит.: с. 126-127
Ціна : 0.55 р.
ББК : 42.348
Предметні рубрики: Спаржа
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история культуры спаржи--історія культури спаржі--возделывание спаржи--вирощування спаржі--выращивание рассады спаржи--вирощування розсади спаржі--закладка плантаций спаржи--закладка плантацій спаржі--агротехника спаржи--агротехніка спаржі--сбор спаржи--збирання спаржі--выгонка спаржи--вигонка спаржі--получение семян спаржи--отримання насіння спаржі--хранение спаржи--зберігання спаржі--блюда из спаржи--страви зі спаржі
Анотація: Рекомендации по промышленному и любительскому выращиванию спаржи, консервированию, способам доставки потребителю.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8:582.28/Д81
Автор(и) : Дудка, Ирина Александровна
Назва : Грибы : справ. миколога и грибника
Вихідні дані : К.: Наук. думка, 1987
Кільк.характеристики :535 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 497-507. - Предм. указ.: с. 508-513. - Указ. лат. назв. грибов: с. 514-525. - Указ. рус. назв. грибов: с. 526-535
Ціна : 4.20 р.
УДК : 635.8:582.28
ББК : 42.349 + 28.591.4 + 36.915
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): атлас грибов--атлас грибів--характеристика грибов--характеристика грибів--систематика грибов--систематика грибів--экологические группы грибов--екологічні групи грибів--описание грибов--опис грибів--микологический гербарий--мікологічний гербарій--организация выставок грибов--організація виставок грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--искусственное культивирование грибов--штучне культивування грибів--производство мицелия--виробництво міцелію--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Общая характеристика и систематика грибов, принципы ботанической номенклатуры и ее применение, краткий обзор методических основ организации микологического гербария, выставок грибов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/С46
Автор(и) : Скурихин, Игорь Михайлович, Шатерников, Валерий Андреевич
Назва : Как правильно питаться . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 246-253. - Лит.: с. 254
Ціна : 1.00 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Популярно изложены научные основы рационального питания, рассмотрены основные принципы рационального питания, приведены основные правила приготовления и хранения пищи и пищевых продуктов и др.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

21.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=174)/М31
Автор(и) : Масилюне, Нина Петровна, Пасопа, Анита Яновна
Назва : Латышская кухня
Вихідні дані : Рига: Авотс, 1987
Кільк.характеристики :316 с.: фот. цв.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 641.56(=174)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Латвія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): латышские горячие блюда--латиські гарячі страви--латышские холодные блюда--латиські холодні закуски--латышские кондитерские изделия--латиські кондитерські вироби--кулинария--кондитерские изделия--кондитерські вироби--холодные блюда--горячие блюда--гарячі страви--холодні закуски
Анотація: Рецепты горячих, холодных, сладких блюд и кондитерских изделий, характерных для латышской кухни.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

22.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Н74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Кулинарная характеристика блюд : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1987
Кільк.характеристики :256 с
Примітки : Лит.: с. 254
Ціна : 0.40 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Характеристики --Зарубіжні країни
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда--кулинарная обработка сырья--кулінарна обробка сировини--соусы--соуси--супы--супи--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі закуски--национальные блюда--національні страви--блюда зарубежных стран--страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

23.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/К59
Автор(и) : Козак, Василий Тимофеевич, Козьяков, Сергей Николаевич
Назва : Все о съедобных грибах
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :158 с.: ил.
Примітки : Библиогр.: с. 158
Ціна : 2.70 р.
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Анотація: Съедобные и ядовитые грибы, распространенные на Украине.
Примірники : всього : ВВ(2), БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

24.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/М 21
Автор(и) : Малявко, Алла Андреевна
Назва : Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :183 с.: рис., фот. цв.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецептура--супы--супи--борщи--борщі--соусы--соуси--гарниры--гарніри--блюда из круп--страви з круп--блюда из макаронов--страви з макаронів--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

25.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

26.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/П56
Автор(и) : Пономарев, Алексей Иванович
Назва : Тебе, грибник
Вихідні дані : Л.: Лениздат, 1987
Кільк.характеристики :143 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 139
Ціна : 0.95 р.
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строение грибов--будова грибів--размножение грибов--розмноження грибів--питание грибов--живлення грибів--продолжительность жизни грибов--тривалість життя грибів--категории грибов--категорії грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--условно-съедобные грибы--умовно-їстівні гриби--несъедобные грибы--неїстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--сбор грибов--збирання грибів--выращивание грибов--вирощування грибів--заготовка грибов--заготівля грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Описание более 150 видов грибов, краткие сведения о пищевой ценности грибов, биологических особенностях, способах и правилах сбора, о выращивании в искусственных условиях, рецептура приготовления блюд.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

27.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-053.2/Т 23
Автор(и) : Татарская, Лариса Львовна, Бутейкис, Нина Григорьевна
Назва : Кулинария и организация производства детского питания : учебник для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1988
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 252-307. - Лит.: с. 308
ISBN, Ціна 5-06-001500-9: 0.65 р.
УДК : 641.56-053.2
ББК : 36.996я722
Предметні рубрики: Дитяча кулінарія-- Організація виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): детская кулинария--организация производства--кулинария детского питания--кулінарія дитячого харчування--супы--супи--соусы--соуси--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з крупи--рыбные горячие блюда--рибні гарячі страви--мясные горячие блюда--м'ясні гарячі страви--блюда из яиц--страви з яєць--блюда из творога--страви з сиру--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--блюда для детей первого года жизни--страви для дітей першого року життя--пищеблок детских учреждений--харчоблок дитячих закладів--организация работы пищеблока--організація роботи харчоблоку--составление меню--складання меню
Анотація: Рассматриваются процессы обработки сырья, технологии приготовления блюд детского питания, вопросы рациональной организации производства пищеблока детских учреждений.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

28.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.84/Г 13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-00074-8: 2.50 р.
УДК : 641.84
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Хлібні вироби-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--хлебные изделия--история хлеба--історія хліба--хлеб в питании--хліб в харчуванні--домашний хлеб--домашній хліб--свежесть хлеба--свіжість хліба--бутерброды--бутерброди--бутерброды для детей--бутерброди для дітей--горячие бутерброды--гарячі бутерброди--блюда из хлеба--блюда із хліба--квасы--квас--пироги
Анотація: Приведены многочисленные рецепты блюд, в состав которых входит хлеб.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

29.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н12
Назва : На все вкусы
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1988
Кільк.характеристики :248 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88520-002-5: 2.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Раціональне харчування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рациональное питание--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--бутерброды--бутерброди--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--блюда из черствого хлеба--страви з черствого хліба--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби з тіста--блюда национальных кухонь--страви національних кухонь--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--диетическое питание--дієтичне харчування--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

30.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.82/Б 86
Автор(и) : Ботанин, Савва Перфильевич, Скуратова, Зинаида Васильевна, Беркасова, Валентина Анатольевна
Назва : Блюда из яиц : рецепты, полезные советы
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :174 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-282-00524-7: 5.00 грн
УДК : 641.82
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Яйця
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--яйца фаршированные--яйця фаршировані--бутерброды--салаты--салати--супы--супи--омлети--омлеты--суфле--напитки с яйцом--напої з яйцем--эг-ног--ег-ног--флипы--фліпи--физы--фізи
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий, в состав которых входят куриные яйца.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-169 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)