Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 165
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-165 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 45
Назва : Китайская, корейская, японская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2004
Кільк.характеристики :352 с
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-2484-7: 7.30 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Национальні традиції --Китай --Корея --Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.358.4/К90
Автор(и) : Куминов Е. П., Жидехина Т. В.
Назва : Смородина
Вихідні дані : Х.: Фолио; М.: АСТ, 2003
Кільк.характеристики :255 с.: рис., ил., фото.цв.
Серія: Домашняя библиотека
ISBN, Ціна 66-03-1663-1: 007.00 грн
ББК : 42.358.4
Предметні рубрики: Ягідні культури-- Смородина
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологические особенности смородины, сроки и техника ее посадки, уход за насаждениями, технологии выращивания
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/В75
Автор(и) : Воробьева Л. И.
Назва : Готовим просто и вкусно
Вихідні дані : М.: Мир кн., 2005
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Хозяюшка
ISBN, Ціна 5-486-00195-9: 017.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.89(477)/Б93
Автор(и) : Бутченко, Людмила Іванівна
Назва : Природа в житті українського народу
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :184 с
Примітки : Бібліогр.: с. 183
ISBN, Ціна 978-966-7035-84-6: 15.60 грн
УДК : 615.89(477)
ББК : 53.592(4УКР)
Предметні рубрики: Корисні рослини --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Ця книга про красу рідного краю, звичаї, шанування і використання рослин, їх дивовижну здатність пристосовуватися до різних умов довкілля.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.3/К 56
Автор(и) : Коваленко П.И.
Назва : Овцы и козы: породы, разведение, содержание, уход : учебное пособие
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2005
Кільк.характеристики :256 с.: табл., рис.
Серія: Подворье
ISBN, Ціна 5-222-05602-3: 015.00 грн
УДК : 636.3
ББК : 46.6
Предметні рубрики: Тваринництво-- Малі жуйні тварини
Географіч. рубрики:
Анотація: Разведение и выращивание овец и коз.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 902.7/Р 15
Назва : Радуйся, земле, коляда іде! : Літ.-худож. видання
Вихідні дані : К.: Смолоскип, 2000
Кільк.характеристики :152 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с.148-149
ISBN, Ціна 966-7332-42-X: 008.00 грн
УДК : 902.7
ББК : 63.52 (4УКР)
Предметні рубрики: Свята; християнсько релігійні
Етнографія
Народознавство
Географіч. рубрики: Україна
Анотація: Комплексно подано відомості про традиційні зимові свята в умовах сучасного міста.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279я2/М 99
Автор(и) : Мяловицький А.В., Оганян Г.А.
Назва : Культура побуту - сила нації : книга корисних порад
Вихідні дані : К.: Україна, 2001
Кільк.характеристики :350 с.: іл.
ISBN, Ціна 966-524-102-8: 011.67 грн
ББК : 37.279я2
Предметні рубрики: Культура-- Побут --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкриті питання, пов'язані з раціональним веденням домашнього господарства, облаштуванням сучасної квартири, культурою харчування. Корисні поради щодо вирощування, заготівлі, переробки і зберігання фруктів, ягід та овочів.
Примірники : всього : МИСТ(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : МИСТ(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Васянович, Олександр
Назва : Деякі особливості обрядової та святкової їжі околичної шляхти Коростенщини
Місце публікування : Волинь-Житомирщина. - Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2007. - N 16. - С. 112-122 (Шифр vozt/2007/16)
Примітки : Дод.: с. 118-122
Предметні рубрики: Околична шляхта-- Обрядова їжа --Коростенський район, (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Коростенський район, (Житомирська область)-- Околична шляхта-- Обрядова їжа
Мелені, село (Коростенський район, Житомирська область)-- Традиційні страви-- Рецепти
Анотація: Опис страв та традицій їх приготування шляхтою околичною Коростенщини (Жиомирська область) до календарних свят (Різдва, Великодня та ін.) і сімейних обрядів та свят. Додаток: "Деякі рецепти трав та напоїв, які поширені в селі Мелені Коростенського району Житомирської області".
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477.53)(075/Т 38-301952
Автор(и) : Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І., Кущ Л. І.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл., фото
Примітки : Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277
ISBN, Ціна 978-966-364-743-2: 071.50 грн
УДК : 641.5(477.53)(075.8)
ББК : 36.997(4УКР-4ПЛ)
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Полтавська кухня
Географіч. рубрики:
Анотація: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 7.82(100)(031)/С37
Автор(и) : Сімс, Леслі
Назва : Замки : повна ілюстр. енциклопедія : для дітей 7-14 р.
Паралельн. назви :Castles
Вихідні дані : Київ: Країна мрій, 2008
Кільк.характеристики :104 с.: іл.
Примітки : Хронол. покажч.: с. 92-93. - Слов. термін.: с. 94-95. - Геогр. покажч.: с. 98-101. - Покажч.: с. 102-103
ISBN, Ціна 978-966-424-008-3: 045.00 грн
УДК : 7.82(100)(031)
ББК : 85.113(0)я20
Предметні рубрики: Замки (споруди) --Європа
Замки (споруди) --Японія
Замки (споруди) --Близький Схід
Географіч. рубрики:
Анотація: Про середньовічні замки Європи, Японії, країн Близького Сходу у різних аспектах їх існування та розвитку: архітектура, возведення замків, управління замком, ігрища та розваги, турніри, рицарі, тощо.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 821.161.2/М34
Автор(и) : Матіос, Марія
Назва : Кулінарні фіглі
Вихідні дані : Л.: Піраміда, 2009
Кільк.характеристики :208 с.: кольор.іл.
ISBN, Ціна 978-966-441-131-5: 57.00 грн
УДК : 821.161.2
ББК : 84(4УКР)6
Предметні рубрики: Українська література, 21 ст.
Художня література --Україна, 21 ст.
Географіч. рубрики:
Анотація: "Кулінарні фіглі" - це здоровий гумор і міні-ециклопедія сімейного життя самодостатньої жінки, яка знає, що сміх і смачна кухня уміють підтримати здоровий дух у тілі людини так само, як нехитрі знання неписаних законів і народних звичаїв, свого і чужого минулого.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/54/Д69
Назва : Дорогоцінна енциклопедія українського застілля
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2008
Кільк.характеристики :671, [1] с.: мал.
ISBN, Ціна 978-966-338-456-6: 25.50 грн
УДК : 641.51/54
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Етикет --Україна
Кухня українська
Дозвілля
Географіч. рубрики:
Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш!
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.379-008.64/М64
Автор(и) : Мірошниченко, Світлана Анатоліївна
Назва : Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2008
Кільк.характеристики :240 с.: іл.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-338-811-3: 16.40 грн
УДК : 616.379-008.64
ББК : 54.151.602.3
Предметні рубрики: Цукровий діабет
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.083(075)/А35
Автор(и) : Бурлака В. А., Горальський Л. П., Засекін Д. А., Скоромна О. І.
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2010
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483
ISBN, Ціна 978-966-655-540-6: 50.00 грн
УДК : 636.083(075)
ББК : 45.4я73
Предметні рубрики: Підсобні господарства-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Тваринництво
Фермерське господарство-- Відходи
Сільськогосподарські тварини-- Радіонукліди
Велика рогата худоба
Свині
Кролі
Нутрії
Кури
Гуси
Індики
Бджоли
Кінологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642:664.66/Г13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе . -3-е изд., перераб.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :287[1] с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-01459-5: 5.00, 15.00, грн
УДК : 641/642:664.66
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

21.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(031)/Б44
Автор(и) : Беляева, Алла Михайловна
Назва : Энциклопедия ресторанного бизнеса
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: ил., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537
ISBN, Ціна 978-966-481-245-7: 52.00 грн
УДК : 642.5(031)
ББК : 36.995я2
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

22.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Г 68
Автор(и) : Гордиевич, Дарья Ивановна
Назва : Суши : иллюстрированная энциклопедия
Вихідні дані : Минск: Харвест, 2011
Кільк.характеристики :126, [2] с.: цв.ил.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-985-16-6308-4: 345.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997(5ЯПО)я2
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції -- Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Издание содержит большое количество рецептов основных японских блюд, подробное описание процесса приготовления суши.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

23.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2(031)/А72
Автор(и) : Антонов, Александр Иванович, Горяйнов, Алексей Георгиевич
Назва : Большая новейшая энциклопедия рыбалки
Вихідні дані : М.: РИПОЛ классик, 2011
Кільк.характеристики :608 с.: рис.
Серія: Любителям рыбалки и охоты
ISBN, Ціна 978-5-386-02964-7: 56.00 грн
УДК : 639.2(031)
ББК : 47.2я2
Предметні рубрики: Рибальство
Географіч. рубрики:
Анотація: Повадки рыб, способы ловли, характеристики снастей, нюансы рыболовных сезонов, рыболовные маршруты, кулинарные советы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

24.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/П 69
Назва : Практическая энциклопедия русской кухни . -[3-е изд.]
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :205, [3] с.: цв.ил.
Примітки : Алф. указ.: с. 206-207
ISBN, Ціна 978-5-8029-2630-7: 200.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Російська Федерація
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга содержит сведения об истории русской кухни, информацию об основных продуктах, используемых в ней, способы их обработки, приготовление более 100 рецептов русской и православной кухни, их хранение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

25.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/К 13
Автор(и) : Кадзуко, Эми, Фукуока, Ясуко
Назва : Практическая энциклопедия японской кухни : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :254, [2] с.: цв. ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 248-254
ISBN, Ціна 978-5-8029-2601-7: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(5ЯПО)я2
Предметні рубрики: Кухня японська
Географіч. рубрики:
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

26.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

27.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(031)/К 39
Автор(и) : Киладзе, Елена Сергеевна
Назва : Практическая энциклопедия грузинской кухни : история, традиции, рассказы, рецепты
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Аркаим, 2011
Кільк.характеристики :255, [1] с.: цв.ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 252-255
ISBN, Ціна 978-5-17-073215-9: 192.00 грн
УДК : 641(031)
ББК : 36.997(5ГРУ)я2
Предметні рубрики: Кухня грузинська
Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

28.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия украинской кухни
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2011
Кільк.характеристики :382, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-617-536-132-0: 81.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

29.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

30.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-165 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)