Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=блюда из грибов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия украинской кухни
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2010
Кільк.характеристики :382, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-617-536-132-0: 81.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/У45
Назва : Українські страви
Вихідні дані : Х.: Світовид; К.: ТАСТ-М, 2002
Кільк.характеристики :256 с.: табл., фото.кол.
ISBN, Ціна 966-7921-25-X: 27.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові речовини--пищевые вещества--холодні закуски--холодные закуски--перші страви--первые блюда--другі страви--вторые блюда--страви з картоплі--блюда с картошки--домашнє консервування--домашнее консервирование--вареники--страви з крупів--блюда из круп--страви з грибів--блюда из грибов--страви з бобових--блюда из бобовых--борошняні страви--мучные блюда--сирні страви--творожные блюда--яєчна кулінарія--яичная кулинария--плодово-ягідні консерви--плодово-ягодные консервы--солодке тісто--сладкое тесто--напої--напитки--виноградні вина--виноградные вина--сервірування столу--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--зберігання продуктів--хранение продуктов--історія української кухні--история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(479.22)/Г 90
Назва : Грузинская кухня
Вихідні дані : Москва; Санкт-Петербург: Диля, 2001
Кільк.характеристики :160 с.: рис.
Серія: Серия "Секреты национальной кухни"
ISBN, Ціна 5-8174-0198-3: 3.50 грн
УДК : 641.56(479.22)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Грузинська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня грузинская--пловы, каши--плови, каші--салаты, закуски--салати, закуски--блюда из грибов--страви із грибів--соусы и подливы--соуси і підливи--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--блюда из мяса--страви з м'яса--толма--купаты и хинкали--купати і хінкалі--блюда из птицы--страви з птиці--сациви--сациві--шашлыки--шашлики--бастурма--хачапури--хачапурі--сладкие блюда--солодкі страви
Анотація: Эта книга - для любителей грузинской кухни, одной из самых интересных на Кавказе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)