Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=болезни животных<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 48я73/Л96
Автор(и) : Лютинский, Станислав Иванович
Назва : Патологическая физиология животных : учебник . -3-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : Москва: ГЭОТАР-Медиа, 2011
Кільк.характеристики :559 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 547. - Предм. указ.: с. 548-559
ISBN, Ціна 978-5-9704-1908-3: 263.00 грн
ББК : 48я73
Предметні рубрики: Патофізіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): патофизиология--нозология--нозологія--болезни животных--хвороби тварин--этиология--етіологія--патогенез--патологические процессы--патологічні процеси--патофізіологія--патофизиология--иммунологическая реактивность организма--імунологічна реактивність організму
Анотація: Этиология и влияние патогенных факторов на организм животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)