Пошуковий запит: <.>K=борошняні кондитерські вироби<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12 |
>1.
| Сирохман І. В. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2008
|
>2.
| Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара. - 2008
|
>3.
| Чепурной И. П. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров/И. П. Чепурной. - 2007
|
>4.
| Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2015
|
>5.
| Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - 2016
|
>6.
| Сирохман И. В. Ассортимент кондитерских изделий/И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - 1992
|
>7.
| Сирохман И. В. Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья/И. В. Сирохман. - 1987
|
>8.
| Кільницька О. С. Ринок кондитерської продукції в Україні/О. С. Кільницька, Н. І. Кравчук, Н. М, Куцмус // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2018,N N 11.-С.29-43
|
>9.
| Дубцов Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции/Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - 2002
|
>10.
| Пашук З. Н. Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия/З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - 1993
|
>11.
| Печенье и кексы/[ред. C. Киселева]. - 2000
|
>12.
| Лунин О. Г. Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности/О. Г. Лунин, А. И. Драгилев, А. Я. Черноиванник. - 1984
|
|