Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=борошняні кондитерські вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
1.

Сирохман І. В. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2008
2.

Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара. - 2008
3.

Чепурной И. П. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров/И. П. Чепурной. - 2007
4.

Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів/О. В. Новікова. - 2015
5.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва. - 2016
6.

Сирохман И. В. Ассортимент кондитерских изделий/И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - 1992
7.

Сирохман И. В. Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья/И. В. Сирохман. - 1987
8.

Кільницька О. С. Ринок кондитерської продукції в Україні/О. С. Кільницька, Н. І. Кравчук, Н. М, Куцмус // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2018,N N 11.-С.29-43
9.

Дубцов Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции/Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - 2002
10.

Пащук З. Н. Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия/З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - 1993
11.

Печенье и кексы/[ред. C. Киселева]. - 2000
12.

Лунин О. Г. Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности/О. Г. Лунин, А. И. Драгилев, А. Я. Черноиванник. - 1984
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)