Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=борщі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/М 21
Автор(и) : Малявко, Алла Андреевна
Назва : Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :183 с.: рис., фот. цв.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецептура--супы--супи--борщи--борщі--соусы--соуси--гарниры--гарніри--блюда из круп--страви з круп--блюда из макаронов--страви з макаронів--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(477)/Т35
Автор(и) : Терлецька, Зеновія
Назва : Українські страви
Паралельн. назви :UKRAINIAN DISHES
Вихідні дані : Нью-Йорк: Союз Українок Америки, 1990
Кільк.характеристики :201, [5] с.: іл.
Примітки : Покажч.: с. 195-201
Ціна : 20.00 грн
УДК : 641.55(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українські страви--украинские блюда--закуски--борщі--борщи--юшки--ухи--м'ясні страви--мясные блюда--яловичина--говядина--телятина--баранина--дичина--дичь--риба--рыба--раки--городина--овощи--салати--салаты--підливи--подливы--страви з яєць--блюда из яиц--печиво--печенье--торти--торты--ягоди--ягоды--горілки--водки
Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)/Ф 83
Автор(и) : Франко, Ольга Федорівна
Назва : Практична кухня
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990
Кільк.характеристики :238 с.: фот. кол.
ISBN, Ціна 5-7745-0301-1: 3.50 р.
УДК : 641.55(=161.2)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м'ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/К26
Автор(и) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Скрипка, Людмила Миколаївна
Назва : Страви української кухні : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1993
Кільк.характеристики :239 с.: фото.кол.
ISBN, Ціна 5-11-004206-3: 35000.00 крб
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997я722
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): старовинна українська кухня--старинная украинская кухня--салати--салаты--закуски--бутерброди--бутерброды--грінки--гренки--борщі--борщи--капусняки--розсольники--рассольники--супи--супы--кулеші--кулеши--страви з картоплі--блюда с картошки--страви з круп--блюда с круп--м'ясні страви--мясные блюда--солодкі страви--сладкие блюда--кондитерські вироби--кондитерские изделия
Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Ф 39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Советы кулинара
Вихідні дані : Киев: Преста, 1993
Кільк.характеристики :120 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 149
ISBN, Ціна 5-7707-4652-1: 6000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--супы--супи--борщи--борщі--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--молочные блюда--молочні страви--овощные блюда--овочеві страви--рациональное питание--раціональне харчування--подача блюд--подача страв--старинные меры веса--старовинні міри ваги
Анотація: Книга дает основы знаний о рациональном питании и приготовлении пищи, учит правильно использовать кулинарные рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ф39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Любимые блюда
Вихідні дані : Киев: Преста, 1995
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-5025-1: 350000.00 крб
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--борщи--борщі--щи--щі--рассольники--розсольники--солянки--уха--юшка--котлеты--котлети--шашлыки--шашлики--плов--голубцы--голубці--студни--холодець--винегрет--вінегрет--вареники--пельмени--пельмені--блины--млинці--пиріжки--пирожки
Анотація: Приведено около 1700 рецептов, позволяющих при рациональном расхождении пищевых продуктов приготовить наиболее популярные блюда.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.827/С 89
Назва : Супы : сб. рецептов
Вихідні дані : Москва: Яуза
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Різночитання назви :Загол. на корінці: Супы 600 рецептов
Місце публікування : Винахідник і раціоналізатор. - К.: Укр. акад. наук, 2018. - N 5 (Шифр vira/2018/5)
Примітки : Лит.: с. 332-333. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
УДК : 641.827
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Перші страви-- Супи
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): супы--супи--бульоны--бульйони--борщи--борщі--щи--щі--рассольники--розсольники--молочные супы--молочні супи--пюреобразные супы--пюреподібні супи--прозрачные супы--прозорі супи--холодные супы--холодні супи--ягодные супы--ягідні супи
Анотація: Представлены рецепты приготовления всевозможных бульонов, супов, борщей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(477)/К 78
Назва : Кращі страви української кухні
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-338-2: 8.50 грн
УДК : 641.56(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--борщі--розсольники--капусняки--кулеші--юшки--страви з м'яса--страви з риби--підливи--страви з яєць--молочні страви--страви з овочів--страви з грибів--страви з круп--страви з борошна--вареники--млинці--солодкі борошняні вироби--солодкі страви--напої
Анотація: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)